Μedia

MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα – Συναισθηματικά φορτισμένος ο Ιωαννίδης (vid)

MasterChef: Αποχώρησε η Ιωάννα – Συναισθηματικά φορτισμένος ο Ιωαννίδης (vid)
MasterChef: Η Ιωάννα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το reality μαγειρικής και ο μέντορας της Πάνος Ιωαννίδης ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ήταν γεμάτο έντονα συναισθήματα. Η Ιωάννα μαζί με την Ασημίνα και τον Παντελή μονομάχησαν για την ατομική ασυλία. Τελικά η ξανθιά της τριάδας ήταν αυτή που την κέρδισε και έκανε παρέα στον Μανώλη που ήδη βρισκόταν στον εξώστη. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα. Το ίδιο έκανε και η Ιωάννα.

Οι δυο παίκτριες έχουν έρθει κοντά στο παιχνίδι και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να είναι η μια αφορμή για να αποχωρήσει η άλλη. Τελικά η Ιωάννα και ο Παντελής κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής από τον σεφ Βασίλη Μουρατίδη. Η μάχη ήταν αμφίρροπη και κυριολεκτικά κρίθηκε στον πόντο.

View this post on Instagram

Ο Παντελής είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία, άρα και αυτός που θα επιστρέψει απόψε στο σπίτι του #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Ο βαθμός του Ιωαννίδη έκρινε τα πάντα

Όπως είπαμε και παραπάνω, τα πιάτα ήταν καλά και η απόφαση των κριτών ήταν δύσκολη. Μάλιστα στην περίπτωση της Ιωάννας υπήρχε ταύτιση με τους τέσσερις κριτές να της δίνουν ισάριθμα 7αρια. Το ίδιο συνέβη και με τους τρεις από τους τέσσερις και στο πιάτο του Παντελή. Τη διαφορά έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης που του έβαλε ένα 8.

Αυτός ο παραπάνω πόντος ήταν που κράτησε τον Παντελή στο παιχνίδι. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ο μέντορας της Ιωάννας στο παιχνίδι. Βέβαια, οι σεφ δεν γνώριζαν σε ποιον άνηκε το πιάτο όταν το δοκίμασαν και στη συνέχεια το βαθμολόγησαν. Η αποκάλυψη έγινε λίγο πριν ανακοινώσουν την βαθμολογία.

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει πλέον κανέναν παίκτη στην ομάδα του. Ο διακεκριμένος σεφ τόνισε στην Ιωάννα ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και μπορεί να κλείνει η πόρτα του MasterChef γι’ αυτήν, ωστόσο, η πόρτα του εστιατορίου του θα είναι ανοικτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments