Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/5/19). Αναλυτικές προβλέψεις για όλους. ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο. ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Λες και το σώμα σου έχει μπει στον αυτόματο πιλότο σήμερα και κάνει όλα τα γνωστά και τετριμμένα χωρίς την δική σου επέμβαση. Άρα το μεγάλο ερώτημα είναι: εσύ και το μυαλό σου, που βρίσκεστε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Αν δεν ανήκεις σε εκείνους/ες τους/τις Καρκίνους που έχουν μείνει στην παιδική ηλικία και περιμένουν ακόμη από την ζωή να τους φέρνει απλόχερα ότι έχουν ανάγκη, τότε σήμερα θα είσαι έξω στον κόσμο γνωρίζοντας πως δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να σου φτιάξει η διάθεση από μια καλή παρέα και μια γλυκιά βραδιά. ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): αΈχεις παράπονα από τους/τις συναδέλφους σου; Νιώθεις πως υποσκάπτουν την δουλειά σου; Θες να αποκαλύψεις τις βλέψεις σου για μια θέση που έμεινε κενή; Σε έχει εξοντώσει το πρόγραμμά σου και θες να ζητήσεις μια άδεια; Σήμερα άνοιξαν οι ουρανοί… Ε, τʼ αυτιά του/της προϊσταμένου σου εννοώ! Ζήτησε και θα λάβεις.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (4/5/19)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν… Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου! ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Η σημερινή μέρα ίσως αποδειχτεί η πιο ευχάριστη/ήρεμη/χαλαρή που έχεις περάσει εδώ και πολύ καιρό. Κι αυτό γιατί σήμερα ξυπνάς με ανανεωμένο το Σκορπίσιο σου χάρισμα να περνάς εκστατικά με τους ανθρώπους που έχεις κοντά στην καρδιά σου (σύντροφο ή φίλους) και να αδιαφορείς παγερά για τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη Γη. ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Σήμερα μην μπλέξεις σε καυγάδες με συναδέλφους. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν/καμιά τις σκέψεις σου. Μην χασομεράς στο ασανσέρ ή στο δρόμο φλερτάροντας άσκοπα. Μην καταφύγεις σε φαστφούντ αν πεινάς. Μην πιείς περισσότερο αλκοόλ από όσο αντέχεις. Με άλλα λόγια, μην παρεκτρέπεσαι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Αιγόκερε, ενώ εσύ εδώ και μήνες προσπαθείς να ανακαλύψεις από ποια τρύπα στερεύουν κάθε μήνα τα χρήματα σου, έχουν εν αγνοία σου τεθεί σε κίνηση μηχανισμοί που σου δείχνουν με ωμό τρόπο πως πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα. Ναι, αυτό το τσίμπημα στο στομάχι που νιώθεις λέγεται αβεβαιότητα. ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Οι πρώτες ενδείξεις πως κάνεις βήματα μπροστά στην προσωπική σου ζωή είναι: 1. Νοσταλγείς/σκέφτεσαι/θυμάσαι ευτυχισμένες στιγμές που πέρασες με ένα/μια πρώην σύντροφο χωρίς να εκνευρίζεσαι, 2) Δεν σκαλίζεις επικίνδυνα τη λίστα επαφών στο κινητό σου, 3. Δεν χαζεύεις 24 ώρες το 24ωρο. Ναι, παίρνεις ξανά πίσω τον έλεγχο…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ιχθύ, αόρατες φοβίες σε γραπώνουν. Στο παρελθόν ενστικτωδώς στρεφόσουν σε ένα/μια σύντροφο για να δυναμώσεις. Όμως τώρα ούτε αυτό φαίνεται να αρκεί. Όλα σε σπρώχνουν να μάθεις πώς να μπαίνεις μόνος/η στα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου, σε αναζήτηση του διακόπτη που ανοίγει το φως.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments