Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Τι μας δείχνουν οι κάρτες των Αγγέλων για σήμερα, Κυριακή.

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19). Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Η Κάρτα – Τα Νέα Ξεκινήματα. Χρόνο και ενέργεια δεν θα προσφέρετε πια σε κανέναν. Όλα κινούνται γύρω από εσάς, και πιθανόν και να θέλετε να μείνετε μόνοι σας, για να βρείτε την ισορροπία σας. Τυχερό νούμερο ημέρας : 7.

Ταύρος Η Κάρτα – Η Φύση. Οι καλοί σας φίλοι, σας στήνουν προξενιά. Το έχετε καταλάβει. Αυτό που όμως δεν ξέρετε, είναι ότι το άτομο που σας πλησιάζει, σας ξέρει και από το παρελθόν σας. Τυχερό νούμερο ημέρας : 1.

Δίδυμοι Η Κάρτα – Το Ρομαντικό Ειδύλλιο. Μόνο επιτυχίες σας περιμένουν στον ερωτικό σας τομέα, και μάλλον εσείς που είστε μόνοι σας, μέσα από αυτήν την κινητικότητα θα έχετε και ένα νέο φλερτ. Τυχερό νούμερο ημέρας : 4.

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19)

Καρκίνος Η Κάρτα – Η Ανώτερη Καθοδήγηση. Πολλά τα νέα πρόσωπα και οι προσωπικές γνωριμίες που έχετε κάνει, αλλά δεν υπάρχει κάτι ακόμη τόσο διαφορετικό που να μπορεί να σας δελεάσει. Τυχερό νούμερο ημέρας : 5.

Λέων Η Κάρτα – Ο Φύλακας Άγγελος. Λόγω της εργασίας ή των σπουδών σας, θα έχετε πολλά ταξίδια να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Ίσως και κάποιοι να ανταμώσουν και μια παλιά τους ερωτική ιστορία. Τυχερό νούμερο ημέρας : 7.

Παρθένος Η Κάρτα – Η Πνευματική Ανάπτυξη. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε πολλά να κάνετε και το πιο πιθανόν είναι να πέσετε πάνω, σε κάποιον πρώην σας που έχει προχωρήσει την ζωή του. Τυχερό νούμερο ημέρας : 3.

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19)

Ζυγός Η Κάρτα – Η Μουσική. Δεν είστε εσείς τα ζώδια, που θα πάρετε ότι είναι διαθέσιμο ή ότι σας προσφέρετε. Έχετε άποψη και μάλλον τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν σας αφορά. Τυχερό νούμερο ημέρας : 5.

Σκορπιός Η Κάρτα – Η Αυτό – αποδοχή. Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, είναι καλές και ώριμες πια για να μπορέσετε να πάτε και κάποια βήματα πιο κάτω πια. Τυχερό νούμερο ημέρας : 7.

Τοξότης Η Κάρτα – Η Υλοποίηση. Μια ερωτοφιλία αυτό το διάστημα, ετοιμάζεται να σας κάνει αποκαλύψεις που θα σας σοκάρουν αλλά και θα σας γοητεύσουν τόσο πολύ που θα πειτε…ναι! Τυχερό νούμερο ημέρας : 9.

Ζώδια προβλέψεις: Οι Κάρτες των Αγγέλων για την Κυριακή (5/5/19)

Αιγόκερως Η Κάρτα – Η Αδελφή Ψυχή. Μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν σας, καθώς όλα δείχνουν ότι έχετε πια προχωρήσει αλλά σας έχει μείνει μόνο περιέργεια και μια άδικη πικρία. Τυχερό νούμερο ημέρας : 6.

Υδροχόος Η Κάρτα – Τα Όνειρα. Στους κοινωνικούς σας κύκλους, τρέχουν πολλά ζητήματα. Ένα από αυτά, είναι και ένας νέος έρωτας που σας κυκλώνει με φλερτ και προτάσεις. Τυχερό νούμερο ημέρας : 1.

Ιχθείς Η Κάρτα – Η Εστίαση. Τυχεροί θα είστε στο χρήμα, όπου και θα καταφέρετε λίαν συντόμως να λύσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας και να ηρεμήσετε μόνιμα! Τυχερό νούμερο ημέρας : 3.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments