Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η εμφάνιση στη Λάρισα δεν αλλάζει τα δεδομένα για Νάτχο

Ολυμπιακός: Η εμφάνιση στη Λάρισα δεν αλλάζει τα δεδομένα για Νάτχο
O Μπίμπαρς Νάτχο ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο ματς του Ολυμπιακού στην Λάρισα.

O Μπίμπαρς Νάτχο ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο ματς του Ολυμπιακού στην Λάρισα.  Η καλή του παρουσία στην Λάρισα δεν αλλάζει το σκηνικό με τον Ισραηλινό χαφ, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Κατά γενική ομολογία ο Μπίμπαρς Νάτχο ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ματς στην Λάρισα. Δύο ασίστ είχε στα γκολ των Χασάν και Ομάρ, ενώ θα μπορούσε να του πιστωθεί άλλη μία αν ο Τσιμίκας ήταν πιο προσεκτικός στο τετ α τετ με τον Κρίστινσον.

Σύμφωνα με το fosonline, η χθεσινή (5/5) παρουσία του Ισραηλινού που πράγματι προκάλεσε πολύ κολακευτικά σχόλια από τον Πέδρο Μαρτίνς, δεν φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του. Από τη στιγμή που ο Φορτούνης θα έχει και του χρόνου την «μπαγκέτα» και με δεδομένο ότι ο Νάτχο θα εξακολουθεί να είναι «ρεζέρβα» του Κώστα, δεν έχει νόημα πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον Ισραηλινό να είναι και τη νέα σεζόν μία «ρεζέρβα» πολυτελείας. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες είχε περάσει και από τα γραφεία της ΠΑΕ για να μιλήσει για το μέλλον του, το οποίο εκτός απροόπτου θα τον βρει μακριά από τον Ολυμπιακό. Ήδη στο Ισραήλ λέγεται ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία του χρόνου θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυλαία με 10η σερί νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-0 στη Λάρισα

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα 3-0 από την Λάρισα, την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League κι έτσι έφτασε τις 10 σερί νίκες, στο τελευταίο 1/3 του πρωταθλήματος και μάλιστα με 35 γκολ! Οι Χασάν στο 24΄, Ελαμπντελαουί στο 49΄ και Καμαρά στο 86΄ οι σκόρερ της αναμέτρησης. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός με δύο σέντερ φορ, εμφανίστηκε ασυντόνιστος και εντελώς ακίνδυνος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, να φτάσει και στο γκολ. Στο 24′ ο Νάτχο έδωσε στον Χασάν, που πλάσαρε και έκανε το 0-1. Κι αυτή η φάση ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο του πρώτου 45λεπτου.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 49′ και πάλι ο Νάτχο «έστρωσε» στον Ελαμπντελαουί, που με αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69΄ και πάλι από τον Νάτχο, ο Τσιμίκας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άστοχα. Στο 86΄ ο Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καμαρά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79΄ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67΄ Νούσιος), Νούνιτς (58΄ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί (82΄ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μεριά, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72΄ Γκερέρο), Σολδάνο, Χασάν (58΄ Φορτούνης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments