Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πιο κοντά στην παραμονή ο Σα

Ολυμπιακός: Πιο κοντά στην παραμονή ο Σα
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κρατήσει τον Ζοσέ Σα, την ώρα που προχωράει τα θέματα Φορτούνη και Ντουρμισάι.

Το θέμα που αντιμετώπισε ο Ίκερ Κασίγιας με την υγεία του και το ενδεχόμενο να μην ξανά παίξει ποδόσφαιρο άνοιξαν και πάλι τον φάκελο του Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό και σίγουρα οι “δράκοι” σκέφτονται την επιστροφή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πάντως, η Πόρτο σκέφτεται να βγει στην αγορά προκειμένου να βρει άλλον τερματοφύλακα αντί του Κασίγιας. Με τον Γκιγιέρμο Οτσόα, μάλιστα, να είναι μια επιλογή για τους “δράκους”.

Σε κάθε περίπτωση θεωρείται και στην Πορτογαλία, ότι ο Σα θα συνεχίσει στα «ερυθρόλευκα» Μαζί με την περίπτωσή του, άλλες δύο αναμένεται σύντομα να φτάσουν στο τέλος τους, όπως αναφέρει “Το Φως”.

Από τη μία, υπάρχει η ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει εμφανιστεί απόλυτα θετικός και η ιστορία μάλλον θα τελειώσει με τον ίδιο να συνεχίσει να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, επίκειται η επισημοποίηση της απόκτησης του Φιορίν Ντουρμισάιτ, που θα κληθεί να επιβεβαιώσει στην προετοιμασία την καλή άποψη του Πέδρο Μαρτίνς για τον ίδιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments