Lifestyle

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους
Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή χώρισαν οριστικά και η Realnews αναφέρει τον λόγο.

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα. Η Ευαγγελία Αραβανή κι ο Νίκος Οικονομόπουλος τον τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον έρωτά τους να ξεθυμαίνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεπεράσουν την κρίση απέβησαν άκαρπες: Εδώ και ένα μήνα, το άλλο και αγαπημένο ζευγάρι έχει δώσει τίτλους τέλους. O χωρισμός είναι οριστικός.

Ήταν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσαν στα νότια προάστια, όμως τον τελευταίο μήνα η Ευαγγέλια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Νίκαια. «Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένος, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια», αναφέρει στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και εξηγεί:

«Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτες ρωγμές του θεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς, όταν είχαν κυκλοφορήσει Κύπρο τις φήμες για χωρισμό. Η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει λίγες μέρες από το σπίτι του συντρόφου της, προκειμένου να ηρεμήσει και να δώσουν ο ένας στον άλλο χρόνο να σκεφτούν.

Δεν άντεξαν, όμως, για πολύ χωριστά. Με κοινές εμφανίσεις τους διέψευσαν το χωρισμό και έριχναν ότι είναι και πάλι καλά μαζί. Η υπερέκθεση, όμως, φαίνεται ότι είχε δημιουργήσει ένα ρήγμα που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί, όπως τελικά αποδείχτηκε. Κι ο χωρισμός, πλέον, φέρεται να είναι οριστικός. Απόδειξη, πως πέρασαν χωριστά τις διακοπές του Πάσχα, κάτι, άλλωστε, που ήταν αναμενόμενο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments