Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (6/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (6/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (6/5/19). ζώδια σήμερα Κριός: Ίσως να καθυστερήσουν την πορεία σας κάποια θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά, αγαπητοί Κριοί. Η επίλυσή τους θα απαιτήσει από εσάς επιπλέον χρόνο και προσπάθεια. Παρά την πίεση που θα σας προκαλέσουν, να ξέρετε ότι έχετε τα φόντα για να αντεπεξέλθετε της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι τελικά. Φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη από αμέλεια. Προτιμήστε να κινηθείτε αργά και σταθερά!

ζώδια σήμερα Ταύρος: Καλή εξέλιξη θα έχουν στο εξής όλες οι υποθέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να τις περιβάλουν, εσείς δεν θα επηρεαστείτε άμεσα αυτή την περίοδο από το γενικότερο κλίμα αναταραχών. Τα σχέδιά σας θα στεφθούν με επιτυχία, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Με δουλειά και αποφασιστικότητα θα πορευτείτε περαιτέρω!

Δίδυμοι: Σας έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό κάποια θέματα που έχουν ανακύψει στο οικογενειακό περιβάλλον, αγαπητοί Δίδυμοι. Τώρα θα καταφέρετε να τα επιλύσετε, ελευθερώνοντας τη σκέψη σας για να ασχοληθείτε με καινούργια εγχειρήματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που λαχταράτε να πετύχετε, χωρίς να ξεκινήσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος: Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας θα αγγίξουν νέα ύψη, αγαπητοί Καρκίνοι! Με αυτά ως όπλα θα καταφέρετε περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε: Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά, ακόμα και όνειρα ή φιλοδοξίες που ως τώρα σας φαίνονταν ανέφικτα. Συνεχίστε αυτή την αποφασιστική πορεία, τώρα που το σύμπαν είναι αρωγός των προσπαθειών σας!

Λέων: Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχετε επιδείξει αμέλεια σε πολλά από τα θέματά σας που εκκρεμούν, αγαπητοί Λέοντες. Τώρα έχουν συσσωρευτεί και θα σας αναγκάσουν να επισπεύσετε τη δράση σας. Φροντίστε να κινηθείτε με επιμέλεια και ρεαλισμό, ειδικά όσο αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί αυτή η πρακτική θα καταλήξει πάλι σε προβλήματα. Όσο πιο οργανωμένα και συνετά κινηθείτε, τόσο περισσότερες εκκρεμότητες θα κλείσετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος: Ετοιμαστείτε για μια απόλυτα εποικοδομητική μέρα, αγαπητοί Παρθένοι! Η διαύγεια που θα σας διέπει, θα σας επιτρέψει να δείτε πιο ξεκάθαρα και με πιο φρέσκια οπτική τα θέματά σας. Να σέβεστε τα όριά σας και να μην προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Θέστε προτεραιότητες, ώστε να λύνετε ένα πρόβλημα την κάθε φορά!

Ζυγός: Έχετε την τάση να αναβάλετε κάποιες υποθέσεις σας μέχρι την τελευταία στιγμή, αγαπητοί Ζυγοί. Δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα το γεγονός ότι στο μεσοδιάστημα κάνετε την απαραίτητη έρευνα για τη διεκπεραίωσή τους. Πρέπει να αλλάξετε άμεσα αυτή την πρακτική και να χειρίζεστε το κάθε θέμα μόλις προκύπτει. Μόνο έτσι θα αποφύγετε το περιττό άγχος όσο πλησιάζουν τα χρονικά σας περιθώρια. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος είναι στο πλάι σας, για να προσφέρουν όποια βοήθεια τους ζητήσετε.

ζώδια σήμερα Σκορπιός: Σήμερα θα νιώθετε μεγάλη πίεση, καθώς έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες στο πρόγραμμά σας. Αγαπητοί Σκορπιοί, πρέπει να περάσετε άμεσα στη διεκπεραίωσή τους… Διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο, σε σημείο να μην υπάρχει επιστροφή. Εστιάστε την προσοχή σας στις υποχρεώσεις σας και μην χρονοτριβείτε με άσκοπες καθυστερήσεις!

Τοξότης: Ίσως σήμερα να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι, αγαπητοί Τοξότες. Μήπως χετε αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες αντέχουν τα όριά σας; Δεν υπάρχει λόγος να προθυμοποιείστε να κάνετε εσείς τα πάντα, υπάρχουν κι άλλοι άρτιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να κάνετε αρκετά διαλείμματα μέσα στη μέρα, για να προλαβαίνετε να φορτίζετε τις μπαταρίες και τον δυναμισμό σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως: Όλο το πλανητικό σκηνικό παίρνει πλέον θετική στάση απέναντί σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να αντεπεξέλθετε πιο γρήγορα σε όποιες προκλήσεις προκύψουν στην πορεία σας. Μην βάζετε εμπόδια και καθυστερήσεις στη δυναμική σας και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Κυρίως, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας!

Υδροχόος: Είναι ανέφικτο να διεκπεραιώσετε όλα όσα έχετε μπροστά σας, όσο ικανοί και ταλαντούχοι κι αν είστε – που είστε! Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια πράγματα απλά θέλουν τον χρόνο τους. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με το να θέσετε προτεραιότητες και να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά. Φροντίστε τη σχέση με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί οι συγκρούσεις δεν βοηθούν την πορεία σας. Ξεκαθαρίστε την ατμόσφαιρα, για να ανακουφιστείτε και να ξέρετε ακριβώς πού πατάτε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες: Σήμερα είναι πιθανό να βρείτε διάφορα εμπόδια στην πορεία σας, αγαπητοί Ιχθύες. Μην επιτρέψετε σε αυτή τη μικρή αναποδιά να ανακόψει την ταχύτητα των προσπαθειών σας: Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, με προσήλωση στους στόχους σας για να δράσετε πιο γρήγορα όπου υπάρξει ανάγκη. Ακόμα κι αν σας πάρει λίγο χρόνο να προσεγγίσετε τα όνειρά σας, να ξέρετε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η επιμονή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments