Video

La Casa De Papel: Αγνώριστη η επιθεωρητής “Ρακέλ”(vid)

La Casa De Papel: Αγνώριστη η επιθεωρητής “Ρακέλ”(vid)
La Casa De Papel: Η επιθεωρητής "Ρακέλ" από τη γνωστή σειρά όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

La Casa De Papel: Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της γνωστής Ισπανικής σειράς είναι η “Ρακελ Μουρίγιο“. Πρόκειται για την επιθεωρητή της Αστυνομίας που προσπαθούσε να πιάσει τον “Καθηγητή”.

Είναι χωρισμένη μητέρα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά καταφέρνει με τη δουλειά της να ξεχωρίσει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Η 44χρονη Ίτζιαρ Ιτούνιο που την υποδύεται στη σειρά, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στη Χώρα των Βάσκων, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Έχει σπουδάσει Θέατρο, αλλά και Κοινωνιολογία, ενώ εργάζεται παράλληλα και ως τραγουδίστρια. Η ίδια έχει υπάρξει τραγουδίστρια σε τρεις μπάντες, στους Dangiliske, στους EZ3, και στους INGOT.

View this post on Instagram

Aupa “Control de plagas”!!GORA BIZKAIKO HARDKOREA !! @aimanol #controldeplagas

A post shared by Itziar Ituño (OFIZIAL) (@itziarituno) on

La Casa De Papel: Η Rock πλευρά της Ρακέλ

Όσοι παρακολουθούν την γνωστή ηθοποιό στα Social Media γνωρίζουν ότι είναι μια δυναμική γυναίκα. Σε αντίθεση με τη σειρά που δείχνει πιεσμένη από τα προβλήματα της. Όλα αυτά την βοήθησαν να περάσει από την άλλη πλευρά του νόμου και να συνάψει σχέση με τον εγκέφαλο της ληστείας.

Το La Casa De Papel δεν είχε μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε στην Ισπανική τηλεόραση. Αυτό δεν εμπόδισε το Netflix να αγοράσει τα δικαιώματα του και να το προβάλει σε όλο τον κόσμο. Τότε έγινε το μεγάλο μπαμ και η σειρά έγινε viral. Αυτό οδήγησε την γνωστή εταιρία παραγωγής να προχωρήσει στη δημιουργία τρίτης σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments