Video

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβρισε σε ζωντανή σύνδεση, αλλά ο Λίνεκερ του είπε “Μπράβο Γιούργκεν” (vid)

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβρισε σε ζωντανή σύνδεση, αλλά ο Λίνεκερ του είπε “Μπράβο Γιούργκεν” (vid)
Ο Γιούργκεν Κλοπ δε νοιαζόταν για το ότι τον έβλεπε όλος ο πλανήτης. Η Λίβερπουλ βρισκόταν στον τελικό μετά από επική ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και εκείνος... ξέφυγε. Αλλά βρήκε υποστηρικτή τον Γκάρι Λίνεκερ.

Λίβερπουλ: Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά του Γιούργκεν Κλοπ για την επική πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 4-0 που ξέφυγε κατά τη διάρκεια συνέντευξης. Ο Γερμανός τεχνικός θέλοντας να αποθεώσει τους παίκτες του για τον χαρακτήρα που έδειξαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και μη έχοντας άλλη… πρόχειρη λέξη στο λεξιλόγιό του, χρησιμοποίησε μια ανάρμοστη έκφραση on air σπάζοντας τον καθωσπρεπισμό της τηλεόρασης.

Ο Κλοπ ερωτηθείς -σε post game interview- για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του, κοίταξε το ρολόι του και είπε: «Είναι 22.10 και όλα τα παιδιά πιθανόν είναι στο κρεβάτι, αλλά αυτά τα αγόρια είναι γαμ… ιδιοφυείς γίγαντες».

Ο δημοσιογράφος του καναλιού γελώντας τον έπιασε από τον ώμο θέλοντας να τον επαναφέρει στην τάξη και ο προπονητής της Λίβερπουλ συμπλήρωσε: «Αν θέλετε να μου ρίξετε πρόστιμο για αυτή τη λέξη, ρίξτε μου. Είμαι τόσο αδαής που δεν έχω καλύτερες λέξεις να χρησιμοποιήσω».

Το video προβλήθηκε στο συνδρομητικό BT Sport που έχει τα δικαιώματα του Champions League στην Αγγλία και οι ιθύνοντες του καναλιού ζήτησαν από τον παρουσιαστή και θρύλο της Εθνικής Αγγλίας Γκάρι Λίνεκερ να απολογηθεί δημόσια για όσα ακούστηκαν στον αέρα. Ωστόσο, ο Λίνεκερ, ο οποίος είχε στο πλευρό του ως τηλεσχολιαστή τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ (οι δυο τους είχαν πανηγυρίσει έξαλλα το 3-0 του Μέσι στο Καμπ Νόου), αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη παίρνοντας το μέρος του Κλοπ αντιλαμβανόμενος προφανώς και τον ενθουσιασμό του.

«Μου ζήτησαν να απολογηθώ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Κλοπ, αλλά δεν θα το κάνω. Είναι πράγματι περασμένη η ώρα, οπότε μπράβο Γιούργκεν» είπε χαμογελώντας ο Λίνεκερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments