Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Καταθέτει πρόταση για Καμαρά η Γουότφορντ

Ολυμπιακός: Καταθέτει πρόταση για Καμαρά η Γουότφορντ
Ολυμπιακός: Δημοσίευμα από την Αγγλία επαναφέρει το ενδιαφέρον της Γουότφορντ για τον Μαντί Καμαρά.

Η Γουότφορντ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Standard», το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον μέσο του Ολυμπιακού παραμένει ζωντανό και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ. μόλις ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο μέσος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Αγγλία και την Γουότφορντ. Επίσης αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει στον Πειραιά. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως την φημολογούμενη πρόταση των 14 εκατομμυρίων ευρώ δεν πλησιάζει το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά, αφού τον έχει κοστολογήσει από 20 έως 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ολυμπιακός: «Δεν γυρίζει στην Πόρτο ο Ζοζέ Σα» γράφουν οι Πορτογάλοι

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει πως ο Ζοζέ Σα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Πορτογαλία και την Πόρτο, καθώς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι Πειραιώτες αναμένεται να πληρώσουν την ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να κρατήσουν τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Οι εμφανίσεις του Σα έχουν πείσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και να είναι ο βασικός γκολκίπερ για τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να πληρώσουν την οψιόν των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως το τυπικό σκέλος της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Φωτογραφία Eurokinissi

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πάντως, η Πόρτο σκέφτεται να βγει στην αγορά προκειμένου να βρει άλλον τερματοφύλακα αντί του Κασίγιας. Με τον Γκιγιέρμο Οτσόα, μάλιστα, να είναι μια επιλογή για τους «δράκους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments