Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης: Γεωργιάδης, Κύρτσος, Αυγενάκης επικαλούνται Λεβέντη για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα

Ψήφος εμπιστοσύνης: Γεωργιάδης, Κύρτσος, Αυγενάκης επικαλούνται Λεβέντη για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα
Ψήφος εμπιστοσύνης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λευτέρης Αυγενάκης επιμένουν στα περί χουντικής δράσης του πατέρα του πρωθυπουργού.

Ψήφος εμπιστοσύνης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Λευτέρης Αυγενάκης επιμένουν στα περί χουντικής δράσης του πατέρα του πρωθυπουργού με επιχείρημα τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Ο γραμματέας της ΝΔ χαρακτήρισε δακρύβρεχτη την απάντηση Τσίπρα και τον κατηγόρησε για αθλιότητα απέναντι στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και με tweets, τα «γαλάζια» στελέχη επικαλέστηκαν μία μαρτυρία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του πρωθυπουργού ήταν φιλοχουντικός και έπαιρνε εργολαβίες από τη δικτατορία. Την αρχή έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε δακρύβρεχτη την ανάρτηση του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι είναι αθλιότητα να κατηγορείς έναν άνθρωπο όπως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η συνέχεια ήρθε με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος μάλιστα έκανε και live στο Facebook μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη, θέλοντας να καταρρίψουν τα λεγόμενα Τσίπρα. «Η μαρτυρία του Βασίλη Λεβέντη,προέδρου της Ένωσης Κεντρώων καίει το αφήγημα της.. αντιχουντικής οικογένειας Τσίπρα και εκθέτει τον ψεύτη πρωθυπουργό. Κατά τον Λεβέντη ο πατέρας Τσίπρας για τον οποίον εργαζόταν: Ήταν φιλοχουντικός. Έπαιρνε εργολαβίες από τη χούντα», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

O Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα λεγόμενα του Βασίλη Λεβέντη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments