Ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Πέμπτη (9/5/19)

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Πέμπτη (9/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (9/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Σάββατο 4 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο ερημίτης:  Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη ζωή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή.Δένεστε ποιο πολύ με τον εαυτό σας, όταν μαθαίνετε να τον σέβεστε, με τον ίδιο τρόπο, που το κάνετε στους άλλους. Μην περιμένετε να νιώσετε κάποιο κίνητρο, για να αντιδράσετε έτσι. Αντ’ αυτού, λειτουργήστε σύμφωνα, με ό,τι σας λέει η καρδιά σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η δύναμη: Ό, τι χρειάζεστε είναι μέσα σας και όταν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα να δώσετε, η απάντηση είναι και πάλι «ναι»! Το κάνετε, ακόμη και τότε. Η ευαισθησία σας, σας βοηθά να κατανοήσετε τους άλλους περισσότερο από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, επειδή έχετε ήδη μελετήσει τις δικές σας φοβίες.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης: Όταν είστε συνηθισμένοι να προσφέρετε, θα θέλατε κάποια στιγμή, να δείτε κι εσείς μια ανταπόδοση στη γενναιοδωρία σας. Δεν είναι εγωιστικό…. είναι ο νόμος της καλοσύνης, στη δράση. Σύντομα μια ιδιαίτερη χαρά μπορεί να γεμίσει την καρδιά σας και την ημέρα σας, σαν μια ανταμοιβή , για την ευχαρίστηση των άλλων.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο διάβολος: Η ζωή σας, θα γυρίσει στους κανονικούς της ρυθμούς, καθώς θα βρείτε έναν τρόπο να σταματήσετε ν’ αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Οι μνήμες του χτες, μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας και να σας δελεάσουν να κολλήσετε στο παρελθόν, αντί να κοιτάξετε μπροστά. Έχετε τον έλεγχο και να έχετε το θάρρος που πρέπει, για να κάνετε ό, τι βάλετε στο μυαλό σας!

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Ο προσδιορισμός και η τύχη συναντώνται με τρόπους που λειτουργούν…. και δίνουν νόημα στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα, η προσπάθεια που κάνετε στα ερωτικά σας, δεν είναι χάσιμο χρόνου. Μπορείτε να δράσετε, μοιράζοντας το χρόνο σας με το σύντροφό σας ή δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: ο μάγος:  τον εαυτό σας να δει τη ζωή σαν μια παράξενη και μυστηριώδη περιπέτεια… για την οποία, θέλετε να μάθετε περισσότερα. Διαβάστε για τον έρωτα και τις σχέσεις. Ο νόμος της έλξης σας φέρνει μία συνάφεια, ανάμεσα σ’ αυτό που λέτε και σ΄ αυτό που κάνετε.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: οι εραστές: Μερικές φορές χρειάζεται ν’ ανακατεύονται λιγάκι τα πράγματα όταν πρόκειται για τις ερωτικές μας σχέσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να «στραβώσει» λιγάκι και να επωφεληθείτε, αφήνοντας τους άλλους να σας φροντίσουν. Ο αγαπημένος σας μπορεί να κερδίσει κάτι από κάποιο πρόσωπο. Μπορεί να έχει σχέση με τη δουλειά του ή να πρόκειται για οικονομικό δώρο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών: Η ερωτική σας ζωή πρέπει να είναι μια γεμάτη ελπίδα και ευτυχία. Περάστε χρόνο με εκείνους τους ανθρώπους που θεωρείτε ενδιαφέροντες και άξιους της αγάπης και του χρόνου σας. Επιλέξτε με σύνεση.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών: Μοιραστείτε την επιθυμία σας για υγεία και ευεξία με το άτομο που αγαπάτε. Η αγάπη κάνει το σώμα και την καρδιά να αισθάνονται καλά. Ασχοληθείτε με αγαπημένα και ρομαντικά πράγματα, που θα βελτιώσουν την ενέργειά σας!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων: Η ευτυχία είναι δικαίωμά σας! Γιατί λοιπόν να μην κάνετε πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε? Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία, να διαβάσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα ή να αγοράσετε στον εαυτό σας, λουλούδια.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων: Βρίσκετε ευχαρίστηση στη δουλειά που έχετε αναλάβει σήμερα…και η καρδιά σας, είναι στο σπίτι. Καθώς αναζητάτε τρόπους να φέρετε νέο νόημα στη ζωή σας, σκεφτείτε εκείνους που σας βοήθησαν για να είστε αυτοί που είστε σήμερα. Οι γονείς σας, κάποια πρότυπα ρόλων, οι παππούδες και οι γιαγιάδες… άνθρωποι που σας δίδαξαν όλα όσα, γνωρίζετε σήμερα. Καλέστε τους όλους μαζί και μοιραστείτε την ευγνωμοσύνη σας. Θα ζεστάνετε τις καρδιές τους.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ : ο ερημίτης: Η αποκάλυψη των ιδεών και των ονείρων σας στον εραστή σας, μπορεί να φαίνεται τόσο σωστή σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι παρατηρείτε αυτό που κάνουν οι άλλοι και θέλετε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας, από το διαδίκτυο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments