Πολιτική

Ψήφος εμπιστοσύνης: “Ναι” στην κυβέρνηση από τον Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων

Ψήφος εμπιστοσύνης: “Ναι” στην κυβέρνηση από τον Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων
Ψήφος εμπιστοσύνης: Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης είπε "ναι" στην κυβέρνηση.

Ψήφος εμπιστοσύνης: “Ναι” στην κυβέρνηση είπε ο Γιάννης Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων. Μια μέρα νωρίτερα, ο κ. Σαρίδης δήλωσε πως δεν βρίσκεται κοντά στην Ένωση Κεντρώων αλλά θα συνεχίζει να στηρίζει το κόμμα. «Υπάρχουν θέματα που μας χωρίζουν αλλά δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό να γκρεμίσω το κόμμα που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάω στο κοινοβούλιο», τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Νωρίτερα από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε μέτρα ανακούφισης, αλλά η Ελλάδα έφτασε στην εξαθλίωση. Όπως σημείωσε «την ίδια στιγμή που δίνετε κάποια χρήματα που είναι υπολογίσιμα για τον πολύ φτωχό γιατί μπορεί να αγοράσει ψωμί, πηγαίνετε σε όλη την Ευρώπη να δείτε κάποιον να δίνει πριν τις εκλογές και πείτε μου.

Τι θα πουν οι πολίτες στη Γερμανία; Εκεί δεν αλλάζει ούτε ο εκλογικός νόμος έξι χρόνια πριν τις εκλογές και τον τελευταίο χρόνο απαγορεύεται να γίνει η οποιαδήποτε πρόσληψη». Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Βασίλης Λεβέντης είπε: «Εσείς τι κάνετε εδώ; Διδάσκετε όλη την Ευρώπη πολιτικό ήθος δι΄ αυτού του τρόπου;». Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «τέτοιες κινήσεις δείχνουν πανικό».

Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στην «κοτερολογία», αφού σημείωσε ότι «στη δημόσια ζωή πρέπει να είναι είμαστε κοσμοκαλόγεροι», έψεξε και τη ΝΔ και το άλλοτε ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι και τα δικά τους στελέχη έκαναν και κάνουν διακοπές σε κότερα.Τέλος, επανέλαβε ότι την επομένη των εθνικών εκλογών, θα συνεργαστεί μόνο με όποιον κάνει δημοψήφισμα για το Μακεδονικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments