Ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (10/5/19)

Ζώδια: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (10/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (10/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Η ζωή γίνεται πολυάσχολη και οι άνθρωποι μπορούν να παρεκτραπούν από τον ακριβή σκοπό, για τον οποίο εργάζονται ομαδικά. Όταν σας συνεπαίρνουν τα συναισθήματά σας θυμηθείτε, πως ο καθένας έχει ανάγκη, κάποια στιγμή να κλάψει. Να είστε ο ώμος για να ακουμπήσουν. Καταλαβαίνετε περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι, τι σημαίνει να έχετε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε, όταν νιώθετε αδύναμος μέσα σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου).κάρτα ταρώ: οι εραστές: Ακούστε καλή μουσική. Καλέστε τους φίλους σας. Βγάλτε το σκύλο βόλτα. Απολαύστε τη ζωή σας. Οι πιθανότητες είναι, πως κάποιος σας σκέφτεται με όμορφο τρόπο. Όποιος είναι αυτός που σκέφτεστε, πλησιάστε τον και ενημερώστε τον, ότι θα είστε εκεί όταν σας χρειαστεί!

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ο μάγος: Τα μικρά μαθήματα που διδάσκουν ζωτικά πράγματα, είναι σημαντικά για σας, σήμερα. Κάποιος που αγαπάτε μπορεί να έρθει και να σας δώσει κάποια αφορμή, για να χαμογελάσετε. Ακόμη και με την πρακτική έννοια, όταν τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως είχαν προγραμματιστεί, μην εγκαταλείπετε. Συνεχίστε…. και μην επιτρέπετε στα μικρά πράγματα να σας «ρίχνουν» ψυχολογικά.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο ερημίτης: Έχετε σχέση? Συζητήστε για τα σχέδια που θέλετε να κάνετε με το σύντροφό σας για το μέλλον: όπως τις καλοκαιρινές διακοπές ή ένα διήμερο, για δύο. Είναι επίσης μια μέρα για να σχεδιάσετε κοινά οικονομικά θέματα…. και το σημαντικότερο, να βγείτε έξω και να απολαύσετε τη φύση, μ’ αυτόν που αγαπάτε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας: Προγραμματίστε τη ζωή σας σήμερα και βρείτε το ρυθμό, για ρομαντισμό και περιπέτεια. Επικεντρωθείτε στο να φτιάξετε όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, όπου όλοι θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Τι έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες ώρες? Γράψτε τη λίστα της ευγνωμοσύνης σας και χρησιμοποιήστε την σαν οδηγό. Αφού είστε ευγνώμονες για τα πράγματα που έχετε στη ζωή σας, συμπεριλάβετε τον έρωτα, σαν μέρος του πλούτου σας!

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Αν ψάχνετε να καλύψετε τις πιο οικείες σας ανάγκες για ασφάλεια, απόψε είναι η τυχερή βραδιά σας. Όλες οι ανασφάλειές σας, θα εξαφανιστούν μονομιάς, χάρη στον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πάρα πολύ, αλλά ακολουθήστε το ρεύμα και απολαύστε την εμπειρία της αγάπης, που προορίζεται για σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων: Η σκληρή ειλικρίνεια, κάποιου μπορεί να βλάψει την καρδιά σας. Μπορεί να χρειαστεί να παραβλέψετε την απλότητα του και να συνειδητοποιήσετε ότι είναι τόσο ειλικρινής, επειδή ενδιαφέρεται για σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ράβδων: Προσπαθήστε να είναι το πάθος σας περισσότερο γειωμένο και το μυαλό σας πιο επικεντρωμένο στην πραγματικότητα! Και αν είστε ερωτευμένοι, ο χρόνος που θα περάσετε με το άλλο σας μισό, να είναι, πιο στοργικός.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Υπάρχει κάποιος ή κάτι που ανακατεύει τα συναισθήματά σας και σας συγκινεί βαθιά. Θα νιώσετε να επιστρέφει η ενεργητικότητά σας και ν’ αναζωογονείται η καρδιά σας.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών: Στην αγάπη και στην επαγγελματική σας καριέρα, τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Αν ονειρεύεστε να ξεκινήσετε τη δική σας μικρή επιχείρηση ή θέλετε να κάνετε κάτι ανεξάρτητο, μην περιμένετε να συμβούν τα πράγματα. Γίνετε οι ίδιοι, δημιουργικοί.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρω : 5 των ξιφών: Έχετε την τάση να θέλετε να λειτουργούν τα πράγματα, με ένα συγκεκριμένο τρόπο! Αλλά σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι από το συνηθισμένο. Η χαρά της επιτυχίας είναι γύρω σας. Κάποιος που θαυμάζει την επιμονή σας, θέλει την εμπιστοσύνη σας, αλλά ίσως, διστάσετε να τη δώσετε.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων: Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων και οι άλλοι, να γιορτάσουν μαζί σας, τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά σας. Συναισθηματικά, τελειώνετε την ημέρα ευχάριστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments