Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου: «Που είναι ο Κομίνης;» φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου: «Που είναι ο Κομίνης;» φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Τελικός Κυπέλλου: Η χρησιμοποίηση του VAR έδωσε το έναυσμα στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά να φωνάξει για τον Γιώργο Κομίνη.

Τελικός Κυπέλλου: Ο Γερμανός διαιτητής Τσβάιερ χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR σε μια φάση εντός της περιοχής του ΠΑΟΚ, για την οποία η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι. Ο ρέφερι βρέθηκε στο σημείο που είναι το VAR προκειμένου να το συμβουλευθεί για μια φάση που η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κάνιας μετά από κόντρα, σηκώνοντας… θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις της ΑΕΚ που ζητούσε πέναλτι…

Τσεκάροντας στα καρέ την επίμαχη φάση, ο Γερμανός αποφάσισε πως ήταν ακούσιο, δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι. Η απόφασή του έδωσε το έναυσμα στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά να φωνάξει για τον Γιώργο Κομίνη με φόντο τα όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων. «Που είναι ο Κομίνης;» φώναζαν χαρακτηριστικά εν χορώ οι φίλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ.

 Μαζί με τους οπαδούς του Δικεφάλου ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Νίκος και ο Γιώργος Σαββίδης (οι δύο υιοί του Ιβάν Σαββίδη) δεν έκατσαν στην πρώτη γραμμή των επισήμων (όπως θα περίμενε κανείς…) στα VIP για τον τελικό των Ασπρόμαυρων με τους Κιτρινόμαυρους, αλλά προτίμησαν να μπουν μαζί με τους 120 φίλους του Δικέφαλου δίπλα στα δημοσιογραφικά έδρανα.

Τα παιδιά του προέδρου και μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ έγιναν «ένα» με τον λιγοστό κόσμο της ομάδας που είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο, μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να γίνει ο φετινός τελικός κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ιβάν Σαββίδης τηρώντας την τιμωρία που του έχει επιβληθεί δεν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ παρά μόνο καλωσόρισε την αποστολή της ομάδας έξω απο αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments