Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για το Σάββατο (11/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για το Σάββατο (11/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Σάββατο (11/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης:  Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει βαθμολογία για να πατσίσετε, σε μια σχέση. Η καλύτερη εκδίκηση είναι να είστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνετε τη ζωή σας κάθε στιγμή. Το μονοπάτι του παρελθόντος κι αυτό που έσπασε την καρδιά σας…. είναι πίσω σας. Προχωρήστε μπροστά, με πίστη ότι τα πράγματα πάντα βελτιώνονται και αυτό περιλαμβάνει φυσικά και τον ερωτικό τομέα.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: οι εραστές: Η δημιουργικότητα και οι νέες ιδέες μπορεί να προέρχονται από διάφορες εμπειρίες σήμερα και θα σας δώσουν έμπνευση και νέα ζωή στον ερωτικό τομέα. Κρατήστε σημειώσεις για την ερωτική σας ζωή και καταγράψτε τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις…. ακόμα και αν δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Η φαντασία σας μπορεί να είναι ανοιχτή σε ιδέες που δεν είστε έτοιμοι να καταλάβετε ακόμα.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ο μάγος:  Να ονειρεύεστε και κάντε δικό σας, αυτό που αντιλαμβάνεστε σε ό,τι αφορά μια νέα αγάπη και ξεκινήστε από την αρχή, ξανά. Τα όνειρά σας αποτελούν μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Μπορεί να χρειαστεί να πείσετε στον εαυτό σας ότι τα καλά πράγματα απαιτούν ν’ αφιερώνετε χρόνο συνεχώς, ώστε να μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο τρελός: Οι αλλαγές είναι καλές, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να εξετάσετε τα πράγματα που βλέπετε να συμβαίνουν γύρω σας σαν μια χρυσή ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Η σοφία είναι ένα ισχυρό ατού, στα σωστά χέρια.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Μπορείτε να ολοκληρώσετε περισσότερα από ό, τι φανταστήκατε σήμερα σαν αγαπητό και ευγενικό άτομο που είσαστε, αλλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερος προγραμματισμός και προνοητικότητα από ό, τι συνήθως. Μπορεί να υπάρξουν διαταραχές, αλλά να θυμάστε ότι κρατάτε όλα τα χαρτιά στα χέρια σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ: η εγκράτεια: Όταν βλέπετε τα πράγματα στις σχέσεις σας, σαν ένα μέρος της άμπωτης και της ροής της ζωής, θα μπορέστε να την απολαύσετε περισσότερο. Αφήστε τα πράγματα να ρέουν με τον τρόπο που είναι προορισμένα να κάνουν… και αλλάξτε ό, τι μπορείτε.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας: Είστε το αφεντικό της δικής σας μοίρας ακόμα και όταν φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι αναξιόπιστοι και εσείς είστε εκείνος που συχνά κρατάει το σχέδιο. Η μάθηση του τρόπου για να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε, θα είναι η έξοχη δύναμη σας σήμερα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Ρυθμίστε το μυαλό σας να φροντίζει τον εαυτό σας και τους γύρω σας, όταν οι καιροί δυσκολεύουν. Οι σχέσεις απαιτούν μια στάση «κολλήστε σ’ αυτό». Διατηρήστε το θάρρος σας κατά τη διάρκεια των καθηκόντων που αντιμετωπίζετε και να θυμάστε, ότι αυτό που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, μπορεί να συμβεί.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος: Η αγάπη μπορεί μερικές φορές να φαίνεται σαν μια σειρά δοκιμών…. και κάποιες φορές, αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό! Ξεκαθαρίστε μέσα σας, ότι ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζετε, το τελικό αποτέλεσμα για εσάς είναι περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας, περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη χαρά.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: ο μάγος: Μπορείτε να λάμπετε, όταν είστε χαρούμενοι. Η ευτυχία και η συγχώρεση πάνε χέρι-χέρι. Μην αφήνετε τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα στον κόσμο αλλάζουν, ν’ αλλάξουν την καρδιά σας. Αφήστε τη δυσαρέσκεια στην άκρη και επικεντρωθείτε στην εξάσκηση της αγάπης.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ: η εγκράτεια: Φαίνεται αρκετά απλό, αλλά τιμήστε τον εαυτό σας. Φροντίστε το σώμα σας και θα σας φροντίσει. Μην αμελείτε τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά από μέσα προς τα έξω. Δώστε τους, προτεραιότητα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: το άρμα: Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα. Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο μάθημα για να κυριαρχήσετε. Ωστόσο, εμπιστευτείτε ότι καθώς η εσωτερική φωνή σας, σας καθοδηγεί σωστά, το κάνει και κάποιου άλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments