Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σενάριο για επιστροφή Σιόβα

Ολυμπιακός: Σενάριο για επιστροφή Σιόβα
Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει ξανά δικό του τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να κάνει λίγες μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι. Ο στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι να γίνουν ποιοτικές προσθήκες για να επιστρέψει η ομάδα και πάλι στην κορυφή. Μια από τις θέσεις που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του είναι στο κέντρο της άμυνας. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Μέσα σε αυτά ήρθε να προστεθεί αυτό του Δημήτρη Σιόβα.

Οι Πειραιώτες έχουν άριστες σχέσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι εξαιρετικές εμφανίσεις του διεθνή στόπερ στην Ισπανία είναι το μεγάλο πρόβλημα της υπόθεσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σιόβας είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Ολυμπιακός: Η δύσκολη περίπτωση Σιόβα

“Ο 30χρονος στόπερ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους με τις εμφανίσεις του στην Primera Division με τη φανέλα της Λεγανές, όπου δεσμεύεται μέχρι το 2021 και δη με ρήτρα στα 10 εκατ. ευρώ.

Αυτό από μόνο του καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του και το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων” εστιάζεται για την ώρα περισσότερο στο πόσο θετικός είναι ο Σιόβας να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σημειώνεται πάντως ότι πλέον οι σχέσεις ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη που είχαν δοκιμαστεί για ένα διάστημα, έχουν αποκατασταθεί.

Στο “κάδρο” του Ολυμπιακού για τα μετόπισθεν παραμένει πάντως και η περίπτωση του Ισπανού αμυντικού του Άρη, Φραν Βέλεθ” αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments