Video

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ανεβαίνει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ανεβαίνει κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος
Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη πορεία του στο Open της Μαδρίτης θα ανέβει ακόμα υψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη.

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Η μεγαλειώδη πορεία του Στεφανού Τσιτσιπά στη Μαδρίτη θα του χαρίσει και την καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη που έχει βρεθεί ποτέ. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά η άνοδός του ήταν δεδομένη.

Ο Έλληνας τενίστας θα ανέβει στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και την 6η θέση αν είχε κατακτήσει το Open της Μαδρίτης. Ο Στέφανος Τστσιπάς θα έχει 3790 βαθμούς και εάν κατακτούσε το τουρνουά θα έφτασε στους 4190 προσπερνώντας τον Κέι Νισικόρι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση.

Όταν άρχισε το Open της Μαδρίτης ο Τσιτσιπάς ήταν στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, στην πορεία έφτασε στο Νο8 και με τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Madrid Open εξασφάλισε την παρουσία του στο Νο7. Αυτό φυσικά είναι ρεκόρ καριέρας για τον Έλληνα τενίστα ο οποίος έως τώρα είχε ως ρεκόρ το Νο8 που είχε φτάσει την 1η Απριλίου 2019.

Δείτε την παγκόσμια κατάταξη:

Ο Νόλε αποθέωσε τον Στέφανο: «Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου»

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό του Mutua Madrilena Open από τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4), αλλά με τις εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Ζβέρεφ και Ναδάλ απέδειξε ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα.

Κατά τη διάρκειας της απονομής στη Μαδρίτη, ο Σέρβος έβγαλε το καπέλο του στον Στεφ και σε άπταιστα ελληνικά τον ευχαρίστησε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο για τα ωραία του λόγια. Είσαι σίγουρα ο νέος σταρ του τένις με λαμπρό μέλλον. Είμαι μάρτυρας του μεγαλείου σου! Αυτό που θέλω να πω είναι για την προσωπικότητά σου και την οικογένειά σου. Σε ξέρω από πολύ μικρό. Ευχαριστώ φίλε!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments