Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Κυριακή (12/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Κυριακή (12/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Κυριακή (12/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τo Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα. κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Αν μια κατάσταση που θέλετε να αντιμετωπίσετε με τον εραστή σας, απλά δεν λειτουργεί, βρείτε νέο τρόπο για να λυθεί το ζήτημα. Ίσως αφήσετε για λίγο το θέμα για να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, και το ξανασκέφτεστε, κάποια άλλη στιγμή.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: ο μάγος: Καταλαβαίνετε τη δυναμική του τρόπου που λειτουργεί η αγάπη! Μακάρι ο εραστής σας να σας άκουγε. Σήμερα όμως, θα υπάρξει γύρω σας, η ατμόσφαιρα του « δράσε πρώτα και άκου μετά». Κρατήστε σημειώσεις στο μυαλό σας, για το πώς να προσεγγίσετε τη συζήτηση που πρέπει να έχετε, με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η σελήνη: Εσείς αγαπάτε το πάθος όπως αγαπάτε και τον διπλανό σας, αλλά κάθε πράγμα, στην ώρα του! Υπάρχει μια πιθανότητα να αποφασίσετε ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα, για να μπορείτε να περνάτε λίγο χρόνο με το ταίρι σας. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ φορτικά στην δουλειά σας, θα θελήσετε (και χρειάζεστε) να προγραμματίσετε τα νυχτερινά σας ραντεβού.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο ερημίτης: Αν ο σύντροφός σας δεν δείχνει την αγάπη και τη στοργή του, δώστε του μια ώθηση. Αναμείνετε να μεγεθυνθούν οι επιθυμίες σας. Μπορεί να ψάχνετε για ρομαντισμό, αλλά μην αναβάλλετε τίποτα, αν πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Ό, τι ή όποιος σας ενδιαφέρει, θα θελήσετε να σιγουρευτείτε, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Με όλη αυτή την παθιασμένη ενέργεια που επικρατεί, είναι βέβαιο ότι θα έχετε την επιθυμία, να εστιάσετε στη δική σας ερωτική ζωή!

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η κρίση: Υποκύψτε, στα παθιασμένα σας σχέδια, στην δουλειά και στο σπίτι σας. Ίσως παρατηρήσετε πως όσο περισσότερο ενθουσιασμένος είναι ο εραστής σας, τόσο πιο επιφυλακτική αισθάνεστε.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών: Όσο μεγαλύτερη πίεση αισθάνεστε για να κάνετε κάποια πράγματα, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεστε να παραμείνετε άνετοι, ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, αλλά είστε κακόκεφοι. Σήμερα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια εξουσίας που σας γυροφέρνουν… και μπορεί να προτιμήσετε να μείνετε πίσω και να παρακολουθήσετε τα γεγονότα.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: ο διάβολος: Βεβαιωθείτε ότι πρέπει να επικεντρωθείτε σε κάποια πράγματα. Μην αφήνετε να διασπαστεί η προσοχή σας, ούτε ένα λεπτό. Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε ένα σύστημα, για να παρακολουθείτε και τον χρόνο σας, και αυτό πάνω στο οποίο εργάζεστε…. ώστε να μην το χάσετε.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Μπορείτε να χάσετε την συγκέντρωσή σας εύκολα, όταν πολλές δραστηριότητες απαιτούν την προσοχή σας και εσείς προσπαθείτε να εστιάσετε στη σχέση σας.Ίσως δημιουργήσετε αρνητικά αποτελέσματα, αν δεν είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών:  Όταν έχετε υπερένταση, σας αρέσει να κερδίζετε, περισσότερο έδαφος. Ο φυσικός έλεγχος των πραγματικών περιστατικών, μπορεί να ψάχνει τρόπους για να διατηρήσει την ισορροπία στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία, για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Ίσως να επιλέξετε να γευματίσετε…. και να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας γεύμα. Ή να κάνετε μια μικρή συγκέντρωση, μιλώντας με φίλους στο σπίτι ή σε ένα ζεστό καφέ- μπαρ.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων: Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, καθώς τα πράγματα μπορούν να κατευθύνονται προς μια νέα κατεύθυνση. Όταν υπάρχει ανάγκη λήψης αποφάσεων, είναι καλό, να ενημερώσετε τον εραστή σας, για το πού κατευθύνεστε συναισθηματικά.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων: Όλα βαίνουν καλώς! τουλάχιστον σε ό,τι σας αφορά! Αλλά οι άλλοι μπορεί να είναι λίγο διστακτικοί. Ίσως θελήσετε να ανακοινώσετε στον κύκλο σας, τον τελευταίο σας έρωτα ή την κατάσταση του έργου που έχετε αναλάβει…. Αλλά προς το παρόν, διατηρείτε τις καταστάσεις, σε ήπιους τόνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments