Ελλάδα

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά βρίσκεται σε εξέλιξη

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά βρίσκεται σε εξέλιξη
Στα Εξάρχεια βρίσκεται υπό εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για υπόθεση διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην πλατεία Εξαρχείων. Η επιχείρηση αφορά υπόθεση διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 5 άτομα στα Εξάρχεια. Παράλληλα, ακόμη δύο, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στα Εξάρχεια, έχουν συλληφθεί στην περιοχή των Πατησίων. Οι αρχές έχουν κατασχέσει δεκάδες συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες έτοιμες προς πώληση. Επίσης, έχουν προσαχθεί 10 άτομα από την πλατεία Εξαρχείων και ένα ακόμα από τα Πατήσια, η εμπλοκή των οποίων στην υπόθεση εξετάζεται.

Επίθεση αναρχικών σε άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ

Η επιχείρηση αυτή έγινε μόλις μια ημέρα μετά την επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην ίδια περιοχή. Η επίθεση έγινε στην οδό Ζαΐμη 18, όταν εκείνοι ήθελαν να ελέγξουν μία μοτοσυκλέτα που έκριναν ότι είναι ύποπτη. Όλα ξεκίνησαν στις 16:45 της Κυριακής. Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα των αστυνομικών. Αμέσως, οι τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, διασπάστηκαν, με δύο από αυτούς να μένουν στη σημείο για να ελέγξουν τη μοτοσικλέτα και άλλους δύο με μηχανές να ακολουθούν τους αγνώστους, που χάθηκαν μέσα στα στενά των Εξαρχείων. Τότε, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές. Ο τραυματισμένος αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments