Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κίνηση για την αγορά του Άλεφ

ΑΕΚ: Κίνηση για την αγορά του Άλεφ
Η ΑΕΚ πρέπει να πληρώσει 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Άλεφ, αλλά βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα ώστε να πέσει η τιμή.

Σε επαφές με τη Μπράγκα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Άλεφ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ, με την οψιόν αγοράς του από τη Μπράγκα να ορίζεται στα 1,8 εκατ. ευρώ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν βρει εδώ και καιρό καλό σημείο επαφής με την Μπράγκα και υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι έγινε και η συνάντηση του ατζέντη του παίκτη, με τους ιθύνοντες της Ενωσης. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης εταιρείας «Elenko Sports», Λεονάρντο Κορνατσίνι, συνοδευόμενος από τον κύπριο συνεργάτη του, Δημήτρη Ζήνωνος, συναντήθηκε με το Νίκο Λυμπερόπουλο το απόγευμα της Παρασκευής και συζήτησαν το θέμα του Αλεφ, όπως και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που φαίνεται ότι «τρέχουν» οι Βραζιλιάνοι για την Ενωση.

Μάλιστα, ο Κορνατσίνι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή φωτογραφία του με τον «Λύμπε», αποκαλύπτοντας τη συνάντηση και φουντώνοντας τα σενάρια. Σενάρια που έφτασαν έως την Πορτογαλία. Όπως προκύπτει από την Μπράγκα, λοιπόν, η ΑΕΚ όχι μόνο έχει κάνει εδώ και λίγες ημέρες νέα προσφορά για την απόκτηση του Αλεφ με κανονική μεταγραφή, αλλά έχει δείχνει να έχει ρίξει νερό στο κρασί της, βλέποντας με πολύ θετική διάθεση την παραμονή του παίκτη στους Κιτρινόμαυρους.

Κάτι, βεβαίως, που έχει φέρεται να έχει άμεση συνάρτηση με την πρόταση που φέρεται να έχει κάνει η Ενωση στους Πορτογάλους. Μια πρόταση που δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά που δείχνει να δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Ο 24χρονος Αλεφ έχει ήδη 36 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ (και 2 γκολ) και έχει πείσει τους Κιτρινόμαυρους ότι αποτελεί παίκτη που μπορεί να έχει σπουδαία εξέλιξη και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα του. Για αυτό και η επιμονή ως προς την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments