Μedia

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ο Παντελής Βούρος (vid)

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ο Παντελής Βούρος (vid)
Μία ανάσα πριν από τον τελικό του MasterChef, ο Παντελής Βούρος είδε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι Παντελής Βούρος, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Πάνος Τόγιας, Μανώλης Σαρρής και Χρήστος Μπάρκας βρέθηκαν αντιμέτωποι στους ημιτελικούς του MasterChef και από τον διαγωνισμό μαγειρικής τελικά αποχώρησε ο Παντελής. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη δοκιμασία που… περίμενε τους παίκτες του MasterChef ήταν εκείνη του mystery box. Τα υλικά ήταν επιλογής του Πάνου Ιωαννίδη και το κουτί περιείχε μπούτι από κατσίκι, θυμάρι, φρέσκια ρίγανη, μανιτάρια, κεφαλοτύρι, πετιμέζι, ξερά σύκα, λάδι λευκής τρούφας, σταμναγκάθι, μυρώνια, σπαράγγια πράσινα, κρεμμύδι λευκό, σκόρδο, περουβιανές πατάτες, βελανίδι ντοματίνι, κόκκινο κρασί, αλλά και τα βασικά υλικά του πάγκου.

Ο Μανώλης Σαρρής κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους κριτές και πέρασε απευθείας στην τετράδα. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στη δεύτερη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Στη συνέχεια, οι παίκτες χρειάστηκε να αντιγράψουν ένα πιάτο του chef Γιώργου Βενιέρη. Καραβίδα ποσέ σε νερό καρύδας και παναρισμένη σε μαύρο τραγανό ρύζι. Σάλτσα κίτρινου κάρυ με γάλα καρύδας, ανανάς κορυφές σταμναγκάθι, πίκλα μελιτζάνα και νιόκι plantain, flakes καρύδας και φύτρες βασιλικού.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι παίκτες

  • Χρήστος (6+8+7+7) – 28 βαθμοί
  • Πάνος (5+6+6+7) – 24 βαθμοί
  • Σπυριδούλα (7+8+7+8) – 30 βαθμοί
  • Παντελής (5+5+5+6) – 21 βαθμοί

Ο Παντελής Βούρος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ως εκ τούτου αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Η τελική τετράδα του διαγωνισμού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments