Video

Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει στην Ελεονώρα Μελέτη γιατί βλέπει ψυχολόγο με τη σύζυγο του (vid)

Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει στην Ελεονώρα Μελέτη γιατί βλέπει ψυχολόγο με τη σύζυγο του (vid)
Ο Μελέτης Ηλίας θα βρεθεί καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου μιλάει για το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύζυγος του βλέπουν μαζί ψυχολόγο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί απόψε το βράδυ ο Μελέτης Ηλίας. Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου» μιλάει για τη σύζυγο του, Θέμιδα Βουτσινά. Ο ίδιος αναφέρεται στη γνωριμία τους, αλλά και σ’ ένα γεγονός που παραξενεύει αρκετούς. Βλέπετε, οι δύο τους πηγαίνουν μαζί σε ψυχολόγο, γεγονός για το οποίο θα μιλήσει ο Μελέτης Ηλίας, αποκαλύπτοντας τους λόγους αυτής της επιλογής.

Μελέτης Ηλίας

Ο Μελέτης Ηλίας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου 1980 και σπούδασε στο «Θέατρο Τέχνης». Από το 2014 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Το σόι σου». Ωστόσο τον έχουμε συναντήσει και στη σειρά «Το δέκα» στο ρόλο του Γιώργου Λεφά, άλλα και στην 10η εντολή (το 2015) στο 2ο επεισόδιο και στο ρόλο του Γκέοργκ.

Έχει συνεργαστεί με του εξής σκηνοθέτες: Γιώργο Λαζάνη, Μιμή Κουγιουμτζή,Λευτέρη Βογιατζή,Θεόδωρο Τερζόπουλο, Έφη Θεοδώρου,Ασπασία Κράλλη, Στάθη Λιβαθινό,Άντζελα Μπρούσκου, Νικαίτη Κοντούρη, Λάμπρο Γιώτη,Μαριτίνα Πάσσαρη, Έλλη Παπακωνσταντίνου, Άγγελο Αγγέλου,Λίλλυ Μελεμέ,Διονύση Σαββόπουλο και Σάββα Στρούμπο. Κυριότεροι ρόλοι στο θέατρο: Ατόσσα (Πέρσες), Δάντον (Ο Θάνατος του Δάντον), Δον Χοσέ (Κάρμεν), Προμηθέας (Προμηθέας Δεσμώτης), Κεντ (Βασιλιάς Ληρ), Κασσάνδρα (Κασσάνδρα), Ερωτόκριτος (Ερωτόκριτος) κ.α.

Με το Θέατρο Αττις κυρίως άλλα και με άλλους θιάσους όπως ΚΘΒΕ, Από μηχανής, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών κ.α. έχει παρουσιάσει παραστάσεις στις εξής χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Πολωνία, Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό, Ιαπωνία, Κίνα, Ρωσία, Τουρκία, Αίγυπτο, Εκουαδόρ, Αγγλία, Ταϊβάν, Σερβία, Μαυροβούνιo, ΗΠΑ κ.α

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments