Αθλητισμός

Η Μπενφίκα πουλάει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Η Μπενφίκα πουλάει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο
Η Μπενφίκα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάσπερ Σίλενσεν, γεγονός που φέρνει εξελίξεις για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Εδώ και καιρό, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπενφίκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάσπερ Σίλεσεν από τη Μπαρτσελόνα. Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του Δανού τερματοφύλακα, τότε το πλάνο της Μπενφίκα είναι να πουληθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας φέτος ήταν ο βασικός κίπερ των “Αετών” έχοντας συνολικά 33 εμφανίσεις. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», οι άνθρωποι της Μπενφίκα έχουν ανοίξει ήδη τις κεραίες τους αναζητώντας πιθανούς προορισμούς για τον Βλαχοδήμο. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα είναι 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, όλα ακόμα είναι στον αέρα καθώς δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Σίλεσεν. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας τα τελευταία 3 χρόνια ήταν αναπληρωματικός του Τερ Στέγκεν στους «μπλαουγκράνα» και θέλει να μεταβεί σε ομάδα στην οποία θα είναι βασικός. Το συμβόλαιο του Ολλανδού με την Μπάρτσελόνα λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Σάμαρης: «Αετός» έως το 2023

Στην Μπενφίκα έως το 2023 θα παραμείνει ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο 29χρονος διεθνής μέσος, παρά τη δύσκολη χρονιά που είχε στη Λισαβόνα ελέω… Ρουί Βιτόρια, συμφώνησε να παραμείνει στην Πορτογαλία και τους «αετούς» Μπενφίκα και την επόμενη τετραετία. H παραμονή του Σάμαρη έγινε γνωστή μέσα από τα social media της Μπενφίκα. Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από βίντεο διάρκειας 52 δευτερολέπτων, το οποίο δείχνει στιγμές του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τα χρώματα του πορτογαλικού συλλόγου.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάμαρης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του οποίου είχαν εκδηλώσει Ντιναμό Μόσχας και Νιούκαστλ, πήγε στην Μπενφίκα το 2014 από τον Ολυμπιακό, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments