Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ένα ραντεβού απομένει για Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ένα ραντεβού απομένει για Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να τελειώσουν οριστικά το θέμα της ανανέωσης.

Δεύτερο ραντεβού με την διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φορτούνης, στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Ο παίκτης δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο, επιθυμία και των δύο πλευρών όμως είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να μην τεθεί θέμα πώλησης του παίκτη.

Η συνάντηση όπου θα οριστικοποιηθεί το deal αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα κι εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι.

Στον παίκτη αναμένεται να προταθούν “καθαρές” αποδοχές ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ, αλλά με αρκετά μπόνους στόχων. ο Θεσσαλός μέσος των «ερυθρολεύκων» τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση των Πειραιωτών για την παραμονή του στην ομάδα και την νέα χρονιά.

Πλέον το μόνο που απομένει στο νέο αυτό ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι να επικυρωθεί η συμφωνία τους μέσα από τις υπογραφές. Για τον Φορτούνη πάντως εξακολουθεί να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Τουρκία υπάρχουν σύλλογοι που είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε πρόταση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος ωστόσο έχει τονίσει πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments