Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Όλα ανοικτά για τον Γιάννη Μασούρα

Ολυμπιακός: Όλα ανοικτά για τον Γιάννη Μασούρα
Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πάρει την απόφαση του για το μέλλον του Γιάννη Μασούρα στο επόμενο διάστημα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά για τον Έλληνα άσο.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στο 100% όπως θα την ήθελαν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων». Κι αυτό γιατί ναι μεν έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και εμφανίστηκαν κατά τι καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Ωστόσο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τους τίτλους. Πέρσι είδε την ΑΕΚ να παίρνει το πρωτάθλημα και να τον πετάει εκτός Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε τελικά ο ΠΑΟΚ. Φέτος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέκτησε και τα δύο τρόπαια, κάνοντας το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, με τους Πειραιώτες να μένουν στη δεύτερη θέση και να αποκλείονται στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τη Λαμία.

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις του Ολυμπιακό θέλουν να βελτιώσουν περισσότερο την ομάδα. Οπότε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Κι αν για κάποιους παίκτες η παραμονή τους στην ομάδα θεωρείται βέβαιη, για κάποιους άλλους δεν είναι και τόσο. Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Γιάννης Μασούρας. Ο 22χρονος μπακ αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο ως δανεικός.

Όλα ανοιχτά μετά την προετοιμασία

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στους «κυανέρυθρους» και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Εκεί, θα κληθεί να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, πριν ακόμη ξεκινήσει η προετοιμασία, το μέλλον του Μασούρα στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται βέβαιο. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», που στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο 22χρονος μπακ ενδέχεται να δοθεί ξανά δανεικός.

Μάλιστα, η ομάδα, η οποία φημολογείται πως θα τον αποκτήσει έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους». Αυτή είναι η ολλανδική Βιλέμ, στην οποία οι Πειραιώτες έχουν παραχωρήσει τον Μάριο Βρουσάι τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, στην ίδια ομάδα είχε αγωνιστεί και ο Κώστας Τσιμίκας την περσινή σεζόν και πάλι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα το ενδεχόμενο παραμονής του Μασούρα στον Ολυμπιακό αρχίζει να συγκεντρώνει όλο και λιγότερες πιθανότητες. Άλλωστε, και ο ίδιος θα προτιμούσε να βρεθεί σε μια ομάδα που θα παίρνει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν και μετά να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments