Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Λάβαρο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Λάβαρο για τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ
Η ΚΑΕ Παναθηανϊκός θα αναρτήσει τη μορφή του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οροφή του γηπέδου λίγο πριν το 2ο «τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου θα τιμήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετώντας στην οροφή του ΟΑΚΑ λάβαρο με τη μορφή του, όπως ακριβώς έχει κάνει με τον αδελφό του Παύλο. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός επέλεξε να υψώσει το συγκεκριμένο λάβαρο στην τελετή έναρξης του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ προτίμησαν να μην γίνει κάτι βιαστικά και να τιμηθεί η μνήμη του «Τυφώνα», όπως του αξίζει, σε άλλο ένα τουρνουά γεμάτο συγκίνηση και συναισθήματα. Για έναν από τους ιστορικούς παράγοντες τόσο του συλλόγου, όσο και του τμήματος μπάσκετ για τον οποίο μαζί με τον αδελφό του Παύλο δαπάνησαν πολλά εκατομμύρια, αλλά και ατέλειωτες ώρες για να το οδηγήσουν πολλές φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, με το δεύτερο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός δείχνει πως σκοπεύει να κάνει θεσμό το εν λόγω τουρνουά, καλώντας την ελίτ της Ευρώπης στην Αθήνα κάθε σεζόν, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments