Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: “Ο Μπακογιάννης είναι άνθρωπος της ΝΔ” – Τι ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Δημοτικές εκλογές 2019: “Ο Μπακογιάννης είναι άνθρωπος της ΝΔ” – Τι ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος
Δημοτικές εκλογές 2019: Τι ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Δημοτικές εκλογές 2019:  «Η Αθήνα είναι μία πόλη που έχει πολύ βαθιές πληγές από την κρίση», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Γι’ αυτόν τον λόγο, πρόσθεσε, «δεν μπορείς να ξεφύγεις εντελώς και από κάποια κεντρικά πολιτικά ερωτήματα που υπάρχουν. Δηλαδή πολιτικές πρωτοβουλίες που γίνονται αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση, ποιoς βοηθάει ποιόν.

Γιατί ο κ. Μπακογιάννης δεν το έχει κρύψει, άνθρωπος της Νέας Δημοκρατίας είναι, δηλαδή υπερασπίζεται π.χ. στη δημόσια διοίκηση το πέντε προς έναν». Φανταστείτε, είπε, «τι σημαίνει για τον δήμο της Αθήνας να επιστρέψουμε στο πέντε παίρνουν σύνταξη ένας προσλαμβάνεται στις υπηρεσίες του δήμου σε έναν δήμο που ήδη καταρρέει». Αναφερόμενος στα Εξάρχεια, ο κ. Ηλιόπουλος εστίασε σε τρία αίτια για τη σημερινή κατάσταση: Τη δράση οργανωμένων εγκληματικών συμφερόντων, όπου η ΕΛ.ΑΣ, είπε, πρέπει να κάνει τη δουλειά της, την εγκατάλειψη από τον δήμο και τα παιχνίδια real estate.

Σ΄ότι αφορά τον δήμο, ανέφερε ότι η «Ανοιχτή Πόλη» έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπλαση της περιοχής που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων με έμφαση την ενίσχυση της κατοικίας, την προστασία και αξιοποίηση του Λόφου του Στρέφη προς όφελος των κατοίκων, την ενίσχυση του πολιτισμού και των αθλητικών χώρων. Για την απερχόμενη διοίκηση του δήμου, ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι με εξαιρέσεις -διότι υπήρξαν άνθρωποι που προχώρησαν ορισμένα ζητήματα- διακρίθηκε «από μία τεράστια φοβικότητα και αδράνεια» σε μία σειρά από ζητήματα.

«Από μία στιγμή και μετά λειτούργησε περισσότερο σαν μία αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στην κυβέρνηση, δηλαδή για τα πάντα πρέπει να καταγγείλουμε την κυβέρνηση, παρά ως ένας παίχτης θεσμικός ο οποίος πρέπει να διαχειριστεί και να λύσει ζητήματα μέσα στην πόλη», επισήμανε. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αναγνωρίζει στη διοίκηση Καμίνη ότι πήρε μία χρεοκοπημένη πόλη και κατάφερε «να μπουν σε μία σειρά ορισμένα ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, έχασε όμως ολοκληρωτικά την καθημερινότητα της πόλης και δεν αξιοποιήθηκαν χρηματοδοτικά εργαλεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments