Ελλάδα

Εκλογές 2019: Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Εκλογές 2019: Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία
Οι κάλπες για τις εκλογές θα στηθούν στις 26 Μαΐου και για τον λόγο αυτό τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν μερικές ημέρες. Δείτε ποιες μέρες θα είναι κλειστά.

Η 26η Μαΐου είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, καθώς θα στηθούν κάλπες για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και θα για τις ευρωεκλογές. Για τον λόγο αυτό, τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου. Σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα υπάρχει δεύτερος γύρος για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας. Για τα δημοτικά και τα γυμνάσια η σχολική περίοδος ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2019.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Πανελλήνιες 2019 ξεκινούν για τα ΕΠΑΛ στις 6 Ιουνίου, ενώ για τα ΓΕΛ οι εξετάσεις ξεκινούν στις 7 Ιουνίου. Οι φετινές Πανελλαδικές, θα ξεκινήσουν για τα Επαγγελματικά Λύκεια με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και για τα Γενικά Λύκεια με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας