Lifestyle

Eurovision 2019 προγνωστικά: Που κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο

Eurovision 2019 προγνωστικά: Που κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο
Τα προγνωστικά της Eurovision 2019 δίνουν και παίρνουν όσο περισσότερο πλησιάζει τελικός του Σαββάτου στο Τελ Αβίβ. Ποιες χώρες είναι φαβορί για τη νίκη. Που κατατάσσονται Ελλάδα και Κύπρος.

Τα προγνωστικά για τον νικητή της Eurovision 2019 δίνουν και παίρνουν, ενόψει του σημερινού δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού. Κι αυτό γιατί σε αυτόν θα εμφανιστούν οι χώρες που θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί. Βέβαια, ο πρώτος ημιτελικός άλλαξε αρκετά κάποια από τα δεδομένα. Άλλωστε, σε αυτόν συνέβησαν αρκετές ανατροπές, που δεν τις περίμεναν οι στοιχηματικές εταιρείες. Για παράδειγμα η Πορτογαλία και το Βέλγιο έμειναν εκτός τελικού, ενώ το Σαν Μαρίνο και η Εσθονία, που είχαν αρκετά χαμηλές αποδόσεις, έκαναν την έκπληξη και προκρίθηκαν.

Έτσι, σιγά σιγά, έχει αρχίσει η αναθεώρηση των αποδόσεων για τον τελικό από τις στοιχηματικές εταιρείες. Βέβαια, στην κορυφή δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Εκεί παραμένει η Ολλανδία, η οποία όμως είχε κάποιες απώλειες. Στη δεύτερη θέση εδραιώθηκε η Σουηδία, ενώ στην τρίτη θέση και με μεγάλη άνοδο μετά τον πρώτο ημιτελικό βρίσκεται η Αυστραλία. Ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δυνατό φαβορί η Ρωσία. Στην 5η θέση συναντούμε τη Γαλλία που είχε ανάλογη πορεία με την Αυστραλία και αναμένεται να μπει στην τριάδα.

Αν και φαίνεται ότι η Ολλανδία είναι το μεγάλο φαβορί εντούτοις οι συνεχείς ανατροπές θα μας οδηγήσουν σε μία βραδιά θρίλερ στον τελικό. Βλέπετε, φέτος οι μνηστήρες για τη νίκη είναι πολλοί. Από το παιχνίδι της νίκης δεν μπορεί να μείνει εκτός η Ισλανδία που στον πρώτο ημιτελικό ήταν εντυπωσιακή . Μάλιστα, βρίσκεται στην 6η με σημαντική άνοδο τις τελευταίες ώρες. Έπειτα, ακολουθούν το Αζερμπαϊτζάν, η Ιταλία, η Ελβετία και η Μάλτα με τις πρώτες 3 χώρες να μπορούν να φτάσουν ακόμη και στη νίκη.

Εκτός δεκάδας Ελλάδα και Κύπρος

Αν και η Κύπρος κατάφερε να περάσει χθες στον τελικό και να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση εντούτοις δεν κατάφερε να γοητεύσει τα γραφεία στοιχημάτων. Γι΄αυτό και δεν έλαβε καλύτερες αποδόσεις, μένοντας στη 12η θέση χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα που βρίσκεται μία θέση πάνω από την Κύπρο με αρκετές πιθανότητες για τη δεκάδα. Μετά τον πρώτο ημιτελικό, άνοδο αρχίζουν να έχουν η Σερβία, με μία εντυπωσιακή μπαλάντα και προβλέπουμε πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο, η Τσεχία αλλά και η Λευκορωσία. Θυμίζουμε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Εκεί λαμβάνουν μέρος πολλά από τα μεγάλα φαβορί. Μένει να δούμε αν θα δικαιώσουν τις προσδοκίες και τα προγνωστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments