Lifestyle

Σελένα Γκόμεζ: «Φρικτά τα social media»

Σελένα Γκόμεζ: «Φρικτά τα social media»
Παρόλο που στο Instagram μετρά περισσότερους από 150 εκατομμύρια followers, η Σελένα Γκόμεζ χαρακτήρισε τα social media «απαίσια».

«Φριχτά για τη γενιά της» χαρακτήρισε τα social media, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ και παρότρυνε τους νέους ανθρώπους να αποσυνδεθούν για λίγο, αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι. Η 26χρονη κάλεσε τους νέους να αποσυνδεθούν για λίγο από τα social media αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένο. Η ίδια πάντως διαθέτει περισσότερους από 150 εκατομμύρια followers στο Instagram και περίπου 57,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Φεστιβάλ των Καννών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία «The Dead Don’t Die», μια νέα κωμωδία με ζόμπι στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και επέκρινε τα social media λέγοντας: «Για τη γενιά μου συγκεκριμένα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φριχτά. Καταλαβαίνω ότι είναι εκπληκτικό να τα χρησιμοποιείτε ως πλατφόρμα αλλά με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο».

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι “ είμαι ευγνώμων που έχω μια πλατφόρμα. Δεν δημοσιοποιώ πολλές άσκοπες εικόνες. Θέλω να υπάρχει λόγος. Βλέπω αυτά τα νεαρά κορίτσια… Τα συναντώ στα meet and greet και είναι καταρρακωμένα από τον bullying που δέχονται και δεν έχουν φωνή. Θα ήθελα να είναι προσεκτικές και να θέτουν στον εαυτό τους κάποια χρονικά όρια χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

View this post on Instagram

Been working hard on a new collection with my @PUMA fam. Launches today ✈️ #SGxPUMA

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η Σελένα Γκόμεζ έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Καννών και ήταν μία από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Εμφανίστηκε με σατέν σατέν σύνολο Louis Vuitton, αποτελούμενο από crop-top και ψηλόμεση φούστα και διαμαντένια κοσμήματα.

Η Σελένα Γκόμεζ έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές φορές «διάλειμμα» από το Instagram. Τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο και επέστρεψε τον Ιανουάριο. Παλιότερα σε συνέντευξή της είχε πει πως δεν έχει κάνει Instagram στο κινητό της και μπαίνει από την συσκευή ενός φίλου. «Δεν έχω τον κωδικό μου στο Instagram. Στο κινητό μου δεν έχω καθόλου εφαρμογές, μόνο το Peak, ένα παιχνίδι μυαλού», είχε πει.

Οι δηλώσεις της Σελένα Γκόμεζ στο Φεστιβάλ των Καννών:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments