Video

MasterChef: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο – Η συγκινητική αποχώρηση του Χρήστου (vids)

MasterChef: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο – Η συγκινητική αποχώρηση του Χρήστου (vids)
Μανώλης και Σπυριδούλα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef 2019. Δείτε όσα έγιναν χθες.

MasterChef: Ο Μανώλης, η Σπυριδούλα και ο Χρήστος πέρασαν από μία ακόμη δοκιμασία Mystery Box, που ανέδειξε τον έναν παίκτη ο οποίος πέρασε απευθείας στον τελικό. Οι άλλοι δύο παίκτες συνέχισαν στην αντιγραφή πιάτου. Η Σπυριδούλα και ο Μανώλης θα διεκδικήσουν τα 50.000 ευρώ.

Την Τετάρτη το βράδυ οι τρεις φιναλίστ του MasterChef διαγωνίστηκαν στον τελευταίο ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού, μέσα από τον οποίο βγήκε η δυάδα του μεγάλου τελικού. Ο Μανώλης, η Σπυριδούλα και ο Χρήστος πέρασαν από μία ακόμη δοκιμασία Mystery Box, που ανέδειξε τον έναν παίκτη ο οποίος πέρασε απευθείας στον τελικό.

Οι τρεις κριτές εξήγησαν και στους τρεις φιναλίστ τις αστοχίες των πιάτων τους και στο τέλος είπαν το όνομα του νικητή της δοκιμασίας, που δεν χρειάστηκε να προχωρήσει στην αντιγραφή πιάτου. Η Σπυριδούλα ήταν εκείνη που έκανε την καλύτερη προσπάθεια και που πέρασε κατευθείαν στον εξώστη, αφού μπήκε στην τελική δυάδα του διαγωνισμού. Ο Μανώλης και ο Χρήστος είχαν περισσότερες αδυναμίες στα πιάτα τους και έτσι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του σεφ Άγγελου Λάντου.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Μανώλης και ο Χρήστος αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες και σε αρκετά σημεία αγχώθηκαν πολύ, αφού πίστευαν πως δεν θα καταφέρουν να βγάλουν πιάτο. Οι δύο παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν και οι κριτές, μαζί με τον guest σεφ, δοκίμασαν τις προσπάθειές τους, καταλήγοντας στο καλύτερο πιάτο και τον μάγειρα που κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Μανώλης ήταν εκείνος που είχε καλύτερο πιάτο και έτσι, μαζί με τη Σπυριδούλα, συμπλήρωσε την δυάδα του μεγάλου τελικού. Οι δυο τους θα διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου MasterChef και τα 50.000 ευρώ. Ο Χρήστος ή αλλιώς ο Κρατς, ένας από τους πιο αγαπημένους του φετινού παιχνιδιού, αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης. Κριτές, συμπαίκτες, αλλά και τηλεθεατές, είχαν να πουν μόνο καλά πράγματα για εκείνον.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον αποχαιρέτησε με πολύ όμορφα λόγια, λέγοντάς του πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες, είχε εξαιρετικό χαρακτήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments