Video

Πόπη Τσαπανίδου: «Λύγισε» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (vid)

Πόπη Τσαπανίδου: «Λύγισε» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (vid)
Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, μετά το θάνατο του συζύγου της.

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε το σύζυγο της, Ευτύχη Μανωλαράκη, όταν η ίδια ήταν έγκυος. Μάλιστα, συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε στους γονείς της. Όπως τόνισε, αυτοί ήταν που της παρείχαν στήριξη σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε τα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments