Αθλητισμός

Euroleague: Φαβορί το Παρίσι για το Final Four του 2020 – Εκτός η Αθήνα

Euroleague: Φαβορί το Παρίσι για το Final Four του 2020 – Εκτός η Αθήνα
Euroleague: Η γαλλική Equipe αναφέρει πως η Ελλάδα δεν πλήρωσε χρηματική εγγύηση για την υποψηφιότητά της και έτσι ενεργοποιήθηκαν οι άλλες επιλογές.

Η Αθήνα δεν κατέλαβε την χρηματική εγγύηση για την υποψηφιότητά της στο Final Four του 2020 της Euroleague και έτσι η τελική φάση της διοργάνωσης δεν θα καταλήξει στη χώρα μας. H γαλλική Equipe αναφέρει πως πλέον φαβορί για την ανάληψη της διοργάνωσης είναι το Παρίσι. Και το γήπεδο «AccorHotels Arena».

To ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον Ιανουάριο του 2020 την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Το ίδιο δημοσίευμα εμφανίζει και το Κάουνας ως μία επιλογή, ωστόσο το Παρίσι φαίνεται να προηγείται. Και μάλιστα εξηγεί πως μετά την αδυναμία των Ελλήνων να πληρώσουν, ενεργοποιήθηκαν οι άλλες επιλογές.

Η τελευταία φορά που η πόλη του Φωτός έχει φιλοξενήσει Final Four ήταν το 2010, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί του Ολυμπιακού. Πάντως, δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε δηλώσει πως πέρα από την Αθήνα, για τα επόμενα δύο Final Four, υποψήφιες είναι ακόμη 5-6 πόλεις. Και πως σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μπερτομέου: «Ακόμα υπό συζητήσεις ένα Final 4 στην Αθήνα»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, CEO της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σχολίασε στην κάμερα της Nova: «Είναι μυστικό. Σκεφτόμαστε να ανακοινώσουμε τα επόμενα δύο Final 4, γι΄αυτό αργούμε. Αλλιώς θα πούμε που θα γίνει το επόμενο τις προσεχείς εβδομάδες. Δεν είναι η ώρα ακόμα».

Όσο για το αν η Αθήνα είναι ακόμα στο… τραπέζι, ο Μπερτομέου είπε: «Αυτή η ερώτηση είναι λίγο… παγίδα. Η Αθήνα είναι ακόμα υπό συζήτηση. Έχουμε ακόμα 5-6 πόλεις στις συζητήσεις μας, γι’ αυτό αργούμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments