Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης για Λουτσέσκου και Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης για Λουτσέσκου και Βαρέλα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να σκορπίσει πολλά εκατομμύρια στα πόδια του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Φερνάντο Βαρέλα.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ρουμανικό Τυπο. Ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε νέα πρόταση στον 31χρονο κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, με αυξημένες ετήσιες απολαβές και ιδιαίτερα υψηλά μπόνους. «Αν την αποδεχθεί να τον τοποθετεί στη λίστα των πλουσιότερων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, μαζί με τον αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο, που εισπράττουν 1,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει σήμερα η «prosport.ro».

«Η ενίσχυση της άμυνας είναι μόνο ένα από τα μέτρα με τα οποία ο Σαββίδης θέλει να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για σοβαρές προσθήκες ενόψει της επόμενης σεζόν», προσθέτουν και όπως τονίζουν «ο Ρουμάνος προπονητής πρόκειται να έχει μια νέα προσφορά επέκτασης του συμβολαίου του με υψηλότερο μισθό από αυτόν που λαμβάνει αυτή τη στιγμή. Εισπράττοντας 400.000 ευρώ το χρόνο, ο Λουτσέσκου θα φτάνει να κερδίζει ένα εκατομμύριο ευρώ».

«Η Ντόρτμουντ βλέπει Ζαμπά»

O Λέο Ζαμπά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού και μια απ’ αυτές είναι η Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η γερμανική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Η ιστοσελίδα «sport-90.de» αναφέρει πως:«Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήδη κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό. Μια από αυτές τις περιπτώσεις που οφείλουμε να αναφέρουμε είναι του Λέο Ζαμπά».

Δημοσίευμα υπάρχει και από την Πορτογαλία από την εφημερίδα O Jogo: «Ο Ζαμπά αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20.000.000 ευρώ» και συνεχίζει: «Με αυτό το ποσό μπορεί να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ από την Grozny. Φέτος έχει 39 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σημείωσε 7 γκολ και έχει 11 ασίστ.

Αυτό που εστιάζει η Ντόρτμουντ στον παίκτη, είναι η ευελιξία του και ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για φήμη, αλλά θα ήταν μια τέλεια λύση για τη γερμανική ομάδα. Πάντως, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Πόρτο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments