Lifestyle

MasterChef: Ο Χρήστος υπηρέτησε με γνωστό δημοσιογράφο (vid)

MasterChef: Ο Χρήστος υπηρέτησε με γνωστό δημοσιογράφο (vid)
Ο Χρήστος αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις.

Ο Χρήστος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες στο φετινό MasterChef. Ο παίκτης από τα Ιωάννινα ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Το πρωί της Πέμπτης, ο Χρήστος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην φωλιά των κου κου” και μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή συμμετέχει και ο Δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης. Πριν γίνει η εκπομπή λίγοι ήξεραν ότι οι δυο άντρες γνωρίζονται από παλιά. Για την ακρίβεια η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια πίσω όταν αμφότεροι ήταν νεαρά παιδιά και έπρεπε να υπηρετήσουν την “μαμά” πατρίδα.

View this post on Instagram

Η πιο κρίσιμη αντιγραφή πιάτου μέχρι στιγμής στο φετινό #MasterChefGR έχει ξεκινήσει. Μανώλης και Χρήστος θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ώρα και 45 λεπτά. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Η γνωριμία στο πολεμικό ναυτικό

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι όταν υπηρετούσε στο πολεμικό ναυτικό γνώρισε για πρώτη φορά τον Χρήστο Μπάρκα. Μάλιστα, τόνισε ότι στην αρχή δεν είχε καταλάβει ποιος είναι. Αυτή η αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας από το story που ανέβασε στο Instagram o Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όταν τον πρωτοείδα στην τηλεόραση, λέω κάπου τον ξέρω. Και μου θύμισε σήμερα πού έχουμε γνωριστεί», λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Χρήστος Μπάρκας αποκαλύπτει: «Μάρτιος 2004 Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας, Πολεμικό Ναυτικό μαζί με τον Στέφανο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments