Μedia

Survivor διαρροή 17/5/19: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι

Survivor διαρροή 17/5/19: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν στο παιχνίδι
Υπάρχει διαρροή σχετικά με το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν άμεσα στο Survivor.

Survivor διαρροή 17/5/19: Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες για επιστροφή παικτών στο Άγιο Δομίνικο. Τα νούμερα στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης δεν είναι ενθαρρυντικά και το Τούρκος παραγωγός κάνει τα πάντα προκειμένου να τα ανεβάσει. Αρχικά επέστρεψε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα και λίγο αργότερα μπήκε ο Πατρίκ Ογκουνσότο. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με Τούρκους παίκτες.

Το πλάνο των ανθρώπων της παραγωγής είναι να δημιουργηθεί μια All Star ομάδα με παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτή θα ταξιδέψει για την Καραϊβική για δυο σπέσιαλ επεισόδια. Υπήρξαν αρκετές φήμες για το ποιοι θα είναι αυτοί. Η παραγωγή χτύπησε πολλές πρώτες, αλλά δεν ήταν εύκολο να πάρει θετικές απαντήσεις την τελευταία στιγμή.

View this post on Instagram

🔥NEW EPISODE🔥 Οι παίκτες αγωνίζονται απόψε για τις πολύτιμες προμήθειες της εβδομάδας! Stay tuned! #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #Tonight #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor διαρροή 17/5/19: Αυτοί επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Έθνος” πρόκειται για τους: Γιάννη Τσίλη, Μελίνα Μεταξά, Πάνο Θεοδώρου, Εύη Σαλταφερίδου και Σώζον Παλαίστρο Χάρο. Τα δύο σπέσιαλ επεισόδια, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα ανακοινώσει στους υπάρχοντες παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Κυριακής.

Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την επιστροφή τους στο Survivor. Και οι πέντε συμμετείχαν στο Surivor 2, ενώ δεν υπάρχει κάποιος από τον πρώτο και πιο πετυχημένο κύκλο. Κάπως έτσι μπήκαν τέλος στις φήμες για επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι.

View this post on Instagram

Ο Ατακάν αποχωρεί απόψε από το #Survivor2019 💥

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments