Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φήμες για Ντίας

Παναθηναϊκός: Φήμες για Ντίας
Στο Αγρίνιο υποστηρίζουν πως ο Χορχέ Ντίας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Χορχέ Ντίας του Παναιτωλικού φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αυτό, υποστηρίζουν στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο Ουρουγουανός εξτρέμ αρέσει στους Πράσινους και είναι αρκετά πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, όπως αναφέρει το novasports.gr.

Την ίδια στιγμή ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού. Πάντως από την πλευρά του Παναθηναϊκού δηλώνουν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα και τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει στις 30 Ιουνίου και οι Αγρινιώτες προσπαθούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί του, τη στιγμή που ο ίδιος φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, ο παίκτης που κατέχει και ισπανικό διαβατήριο συμπλήρωσε 27 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί, όσο και ως αριστερό εξτρέμ (υπό προϋποθέσεις και ως επιτελικός μέσος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments