Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 95 – 90

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 95 – 90
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν και ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-90 και πέρασε στον τελικό της Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της φετινής Euroleague. Η Ρωσική ομάδα μετά από ένα ματς θρίλερ κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-90 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με την Ανατολού Εφές. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και στο φινάλε του έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκονταν πίσω σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε κάποια φάση του παιχνιδιού, η Ρεάλ είχε πάρει προβάδισμα 14 πόντων (65-51). Τότε η ΤΣΣΚΑ έκανε την αντεπίθεση της και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της νίκης. Για να φτάσει σε αυτή την μεγάλη ανατροπή χρειάστηκε να μπουν κάποια μεγάλα σουτ.

View this post on Instagram

@cskabasket gets revenge for last year and advances to the Championship Game 👊 #F4GLORY

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) on

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πως έφτασε στην ανατροπή

Μεγάλο μερίδιο στη νίκη της ομάδας του έχει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο διεθνής μπασκεμπολίστας πέτυχε 23 πόντους και ήταν αυτός που κράταγε ζωντανή της ΤΣΣΚΑ όταν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Στη συνέχεια πήρε πολλές βοήθειες από τους Ουίλ Κλάιμπερν (18π) και κυρίως ο Νάντο Ντε Κολό (23π). Όλα αυτά τη στιγμή που η “Βασίλισσα” είχε αρχίσει να παίζει σκληρή άμυνα για να κρατήσει τη διαφορά που είχε αποκτήσει.

Η “Αρκούδα” έδειξα χαρακτήρα και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα τελευταία λεπτά και τελικά πήρε τη νίκη. Μετά από τέτοια ανατροπή, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δείχνει ικανή να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 18-22, 43-45, 65-73, 95-90

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments