Video

Eurovision τελικός 2019: Θα δει και ο Τσιτσιπάς τον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision τελικός 2019: Θα δει και ο Τσιτσιπάς τον διαγωνισμό τραγουδιού
Eurovision τελικός 2019: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν προκρίθηκε στον τελικό του Open της Ρώμης και αποφάσισε να χαλαρώσει βλέποντας τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Eurovision τελικός 2019: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν προκρίθηκε στον τελικό του Open της Ρώμης και αποφάσισε να χαλαρώσει βλέποντας τον διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ. Μετά το τέλος της αναμέτρησής του με τον Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε δηλώσεις στους Ιταλούς δημοσιογράφους. Ωστόσο επειδή είναι βραδιά Eurovision απόψε, οι δημοσιογράφοι άδραξαν την ευκαιρία και τον ρώτησαν αν θα παρακολουθήσει απόψε (22:00) τις προσπάθειες της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα, για Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.

«Είναι μέσα η Ελλάδα;», ήταν η ερώτηση του Τσιτσιπά, ο οποίος απάντησε τα εξής, όταν έλαβε καταφατική απάντηση από τους δημοσιογράφους: «Το είδα πέρυσι, εντάξει, πείτε μου και το κανάλι και θα προσπαθήσω να το δω». Όπως φαίνεται, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες στο να περάσει το βράδυ του βλέποντας την προσπάθεια της Κατερίνας Ντούσκα αλλά και της Τάμτα για διάκριση στον τελικό που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Δείτε τα τραγούδια της Κύπρου και της Ελλάδας, όπως εμφανίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments