Video

Suvivor spoiler 18/5/19: Αυτή η ομάδα έχει προβάδισμα στην ασυλία

Suvivor spoiler 18/5/19: Αυτή η ομάδα έχει προβάδισμα στην ασυλία
Suvivor spoiler 18/5/19: Αυτή είναι η ομάδα που έχει προβάδισμα να πάρει τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας.

Suvivor spoiler 18/5/19: Τα Σαββατοκύριακα στον Άγιο Δομίνικο είναι αφιερωμένα στα αγωνίσματα ασυλίας. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο κρίσιμα γιατί ουσιαστικά κρίνουν την παραμονή των παικτών στον διαγωνισμό. Σήμερα Σάββατο (18/5) είναι προγραμματισμένο το πρώτο από τα δυο αγωνίσματα που θα γίνουν. Όσο βρισκόμαστε πιο κοντά στον τελικό οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Στο αποψινό επεισόδιο δεν θα λείψουν τα νευρά και οι εντάσεις. Όχι μόνο ανάμεσα σε Τούρκους παίκτες που το συνηθίζουν, αλλά και ανάμεσα στους Έλληνες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα θα έχει έντονο διάλογο με την Δήμητρα. Κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί ξανά καθώς οι δυο παίκτριες είναι φίλες μέσα στο παιχνίδι.

View this post on Instagram

Η Μαύρη Ομάδα φτάνει πρώτη στο τελικό 10, και κερδίζει το πικ νικ!👊 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Suvivor spoiler 18/5/19: Προβάδισμα για τους μαύρους

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μαύρη ομάδα έχει το προβάδισμα για να πάρει την πρώτη νίκη. Θυμίζουμε ότι οι μαύροι έχασαν τον Ατακάν την περασμένη εβδομάδα και δεν θέλουν να αποχωριστούν άλλο μέλος τους. Περισσότερο από όλους η Κατερίνα Δαλάκα που είδε τον αγαπημένο της να αποχωρεί. Μάλιστα η Ελληνίδα αθλήτρια δεν δείχνει να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο αυτό δεν θα την σταματήσει από το να οδηγήσει την ομάδα της σε άλλη μια νίκη. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποδείξει πως όταν μπαίνει στο στίβο της μάχης ξεχνάει τα πάντα και παίζει μόνο για τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments