Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το ΑΣΕΑΔ κρίνει τις επόμενες κινήσεις

Ολυμπιακός: Το ΑΣΕΑΔ κρίνει τις επόμενες κινήσεις
Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για να ξέρει πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σχετικά με το μέλλον του. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι επέλεξαν να μείνουν στην απόφαση τους να μην αγωνιστούν ξανά με τον Παναθηναϊκό χωρίς ξένους διαιτητές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι με τους “πράσινους” για τα play off. Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης τους είναι ο υποβιβασμός στην Α2.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ είναι διατεθειμένοι να πάνε την ιστορία στα άκρα. Αύριο Δευτέρα (20/5) είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το ΑΣΕΑΔ προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους σχετικά με την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της αξιοπιστίας της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Περιμένει το ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός

Παρά την προσφυγή του Ολυμπιακού, ο ΕΣΑΚΕ έδωσε την εντολή να ξεκινήσουν κανονικά τα play off του πρωταθλήματος. Εύλογα θα σκεφτεί κάποιος τι θα συμβει σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” δικαιωθούν. Αν γίνει κάτι τέτοιο, η τελευταία αγωνιστική θα θεωρηθεί άκυρη. Το ίδιο και τα παιχνίδια που θα έχουν γίνει για τη φάση των play off.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι θα επικρατήσει ένα χάος στο χώρο του μπάσκετ καθώς τα ζευγάρια ίσως αλλάξουν εφόσον δοθεί εντολή για την επανάληψη των αγώνων. Ο Ολυμπιακός λοιπόν εξακολουθεί να είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων στην Basket League. Από την αυριανή εκδίκαση θα εξαρτηθεί και το πως θα κινηθεί ο σύλλογος του Πειραιά από εδώ και στο εξής.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα πάει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments