Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η Ένωση Εισαγγελέων στηρίζει την Ξένη Δημητρίου για την υπόθεση

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η Ένωση Εισαγγελέων στηρίζει την Ξένη Δημητρίου για την υπόθεση
Καμία σκοπιμότητα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αναφέρει η ανακοίνωση για την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε σημερινή ανακοίνωσή της καλύπτει πλήρως την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για τη άσκηση αναίρεσης στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αναλυτικότερα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει ότι «μετά την κριτική που ασκήθηκε για την ασκηθείσα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναίρεση κατά βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που απέρριψε αίτημα κρατουμένου για χορήγηση τακτικής άδειας από το κατάστημα κράτησής του, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, στο οποίο περιλαμβάνεται και η άσκηση αναίρεσης κατά βουλευμάτων και δικαστικών αποφάσεων».

Συνεπώς, καταλήγει η Ένωση, «κάθε δήλωση από πολιτικά πρόσωπα που επιχειρεί να αποδώσει σκοπιμότητα στη συγκεκριμένη ενέργεια της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι τουλάχιστον ατυχής και βλάπτει το κύρος της Δικαιοσύνης»

Διαβάστε Eπίσης

Δημήτρης Κουφοντίνας: Την Τρίτη η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε αναίρεση του βουλεύματος για να πάρει άδεια

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι