Lifestyle

Eurovision 2019: Νικήτρια η Ολλανδία – 21η η Ελλάδα, 15η η Κύπρος

Eurovision 2019: Νικήτρια η Ολλανδία – 21η η Ελλάδα, 15η η Κύπρος
Η Ολλανδία κατέκτησε την πρωτιά στη Eurovision 2019. Στην 21η θέση η Ελλάδα, 15η η Κύπρος. Αναλυτικά η ψηφοφορία και τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον 64ο μουσικό διαγωνισμό.

Eurovision 2019: Η Ολλανδία ήταν η μεγάλη νικήτρια του 64ου μουσικού διαγωνισμού, ο οποίος διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του Τελ Αβίβ. Οι 26 χώρες που, είτε πήραν την πρόκριση από τη διαδικασία των ημιτελικών, είτε είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη βραδιά του Σαββάτου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Ωστόσο, η Ευρώπη (και η Αυστραλία) ανέδειξαν την Ολλανδία στην πρώτη θέση, στέλνοντας τον θεσμό την επόμενη χρονιά στο Άμστερνταμ.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 13η στη σκηνή με την Κατερίνα Ντούσκα να ερμηνεύει το Better Love σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Λίγο νωρίτερα, η Κύπρος με την Τάμτα και το Replay έκανε τους eurofans να χορεύουν. Εν τέλει, η ελληνική συμμετοχή κατέλαβε την 21η θέση, ενώ η κυπριακή την 15η.

Eurovision 2019: Η βαθμολογία

Στη βαθμολογία των κριτών, η Σουηδία είχε το προβάδισμα με 239 βαθμούς, η Βόρεια Μακεδονία έφτασε στη δεύτερη θέση με 237, ενώ η Ολλανδία ήταν τρίτη με 237. Η Κύπρος ήταν 12η με 69 βαθμούς, ενώ η Ελλάδα 16η με 47. Στο televoting, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Ελλάδα, η οποία μάζεψε ελάχιστους πόντους και έμεινε στα χαμηλά, με την Ολλανδία να παίρνει την πρωτιά.

Eurovision 2019: Οι 26 εμφανίσεις της βραδιάς

Μάλτα 

Αλβανία

Τσεχία

Γερμανία

Ρωσία

Δανία

Σαν Μαρίνο

Βόρεια Μακεδονία

Σλοβενία

Κύπρος

Ολλανδία

Ελλάδα

Ισραήλ

Νορβηγία

Μεγάλη Βρετανία

Ισλανδία

Εσθονία

Λευκορωσία

Αζερμπαϊτζάν

Γαλλία

Ιταλία

Σερβία

Ελβετία

Αυστραλία

Ισπανία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments