Ελλάδα

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Η τραγική ιστορία πίσω από τα χαμένα 900.000 ευρώ

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Η τραγική ιστορία πίσω από τα χαμένα 900.000 ευρώ
Τι οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα στην αυτοκτονία από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλογρέζα.

Ξετυλίγεται το κουβάρι της αυτοκτονίας στην Καλογρέζα. Ένας 87χρονος, που ζούσε επί 20 χρόνια με τη δεύτερη σύζυγό του, κρεμάστηκε το πρωί της Δευτέρας  από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον 4ο όροφο. Οι γείτονες του είναι σοκαρισμένη μετά την αυτοκτονία.

Οι γείτονες και οι άνθρωποι που γνώριζαν τον 87χρονο, που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, τονίζουν πως ο ίδιος ζούσε επί 20 ολόκληρα χρόνια με τη δεύτερη σύζυγό του στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα. Τα τελευταία χρόνια ζούσαν λιτά καθώς η σύνταξη του 87χρονου ήταν το μοναδικό εισόδημα που εισέπρατταν.

Στις 20 Μαρτίου ο συνταξιούχους έπαιξε ένα ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και κέρδισε περίπου 900.000 ευρώ. Όμως αυτό το δελτίο των 900 χιλιάδων ευρώ αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς οδήγησε τον ηλικιωμένο στο απονενοημένο διάβημα. Ο άτυχος άντρας πριν από 20 χρόνια ήταν εργοστασιάρχης, και είχε δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα.

Ο ίδιος όμως αποφάσισε να χωρίσει και να συζήσει με την τότε υπάλληλο του εργοστασίου του. Έμεναν μαζί για 20 χρόνια. Όμως η ζωή του 87χρονου άλλαξε εντελώς. Έκλεισε το εργοστάσιο, εργαζόταν ως οδηγός ταξί και λίγο αργότερα βγήκε στη σύνταξη. Ο 87χρονος και η σύντροφός του ζούσαν με οικονομικές δυσκολίες, καθώς η σύνταξή του ήταν το μοναδικό του εισόδημα.

Παράλληλα βίωσε ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα καθώς η 46χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η 20η Μαρτίου ήταν η αρχή του τέλους για τον άτυχο ηλικιωμένο. Η σύζυγος του πήρε το τυχερό δελτίο των 900.000 ευρώ από τον 87χρονο και το έδωσε στην κόρη της. Έκτοτε εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος φέρεται να της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης.

Το πρωί της δευτέρας ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή σε ιδιόχειρο σημείωμα.

Το σημείωμα του 87χρονου

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει το σημείωμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments