Video

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που μαύρο ΙΧ χτυπάει και αφήνει τραυματισμένη την 19χρονη στη Θησέως

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που μαύρο ΙΧ χτυπάει και αφήνει τραυματισμένη την 19χρονη στη Θησέως
Βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV δείχνει το μαύρο ΙΧ να χτυπάει και να εγκαταλείπει τη 19χρονη στη Λεωφόρο Θησέως.

Πολύ νωρίς το πρωί Σαββάτου μια 19χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στη Λεωφόρο Θησέως, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με τον οδηγό να εγκαταλείπει το κορίτσι και το Open TV έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από το συμβάν.

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομία φέρεται να είναι κοντά στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, που εγκατέλειψε βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο την κοπέλα, καθώς έχει βρεθεί όχημα, το οποίο συνδέεται με το συμβάν.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ο πατέρας της μίλησε στο Open TV, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του σώθηκε για λίγα μόλις λεπτά και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Παράλληλα, η Τροχαία Καλλιθέας που ερευνά την υπόθεση έχει εντοπίσει και έχει κατασχέσει ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που χτύπησε την 19χρονη ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Με βάση το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Open TV από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται δυο κοπέλες να παρακολουθούν άναυδες το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται. Ακολούθως και λίγα μέτρα μακριά ο οδηγός ενός ταξί ακινητοποιεί το όχημα του στη δεξιά λωρίδα και κάνει όπισθεν επί της Θησέως για να βοηθήσει την 19χρονη.

Αντίθετα, ο οδηγός του μικρού μαύρου οχήματος απομακρύνεται με ταχύτητα πάνω στην λεωφόρο Θέσεως με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την διαφυγή του ενώ το αριστερό μπροστινό φανάρι είναι σπασμένο.

Να αναφέρουμε ότι με βάση και το ρεπορτάζ του Open TV, το πρωί της Κυριακής (19/5) πολίτης τηλεφώνησε στην Τροχαία Καλλιθέας και ανέφερε πως ένα όχημα το οποίο παρομοιάζει με εκείνο που παρέσυρε την φοιτήτρια στη Θησέως βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραΐσκου στον Πειραιά.

Το συγκεκριμένο όχημα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό πάρκινγκ στην περιοχή του Ρέντη και στη φωτογραφία που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV φαίνεται το χτύπημα στο αριστερό μπροστινό μέρος του οχήματος όπως και το γεγονός ότι λείπει ο αριστερός καθρέφτης – βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου -. Οι άνδρες της Τροχαίας Καλλιθέας δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως θα εμφανιστεί στις αρχές μόλις παρέλθει το αυτόφωρο που λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20/5).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments