Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και μάλιστα για τους ελεύθερους. Το να προσπαθείτε να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή μπορεί κάποιες φορές να μοιάζει αδύνατον, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να ζείτε καλά. Βάλτε στο πρόγραμμα κάνα δυο ραντεβού μετά τη δουλειά.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19). ζώδια Κριός: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, αλλά το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε δίκαιοι. Τα επιχειρήματα σας βοηθούν να κατανοήσετε μια άλλη οπτική γωνία. Εντούτοις, το να αναφέρετε απροειδοποίητα κάτι από το παρελθόν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Ζώδια Ταύρος: Το να προσπαθείτε να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή μπορεί κάποιες φορές να μοιάζει αδύνατον, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να ζείτε καλά. Βάλτε στο πρόγραμμα κάνα δυο ραντεβού μετά τη δουλειά.

Ζώδια Δίδυμοι: Έχετε κολλήσει στη ρουτίνα; Πάρτε έμπνευση από τέχνη, βιβλία, μουσική και από δημιουργικούς ανθρώπους στον περίγυρο σας. Ρωτήστε τους συναδέρφους και τους φίλους σας τι τους εμπνέει. Ζώδια Καρκίνος: Παρόλο που αναζητάτε την αγάπη, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε μήπως μια δημιουργική συνεργασία σας ταιριάζει καλύτερα στην παρούσα φάση. Από μια ασυνήθιστη συνεργασία μπορεί να ανθίσει ένας παθιασμένος έρωτας.

ζώδια Λέων: Είναι δύσκολο να μπορείτε να εξισορροπήσετε τη δουλειά και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις όταν είστε απασχολημένοι. Μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για το οποίο ενδιαφέρεστε, προκειμένου να διατηρήσετε την πνευματική σας ευεξία. Όταν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας μπορείτε να το επαναφέρετε στη ζωή σας. Ζώδια Παρθένος: Το να εξισορροπήσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή μπορεί να είναι αγχωτικό ή συναρπαστικό ανάλογα με τον τρόπο που θα το προσεγγίσετε. Αρχίστε να σκέπτεστε ότι και τα δύο μπορούν να γίνουν αντί να θεωρείτε ότι μπορείτε να έχετε ή το ένα ή το άλλο.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19)

Ζώδια Ζυγός: Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται αντί να προσπαθείτε διαρκώς να αντισταθείτε σε ό,τι σας φέρνει η ζωή. Φανταστείτε ότι το πιο πρόσφατο εμπόδιο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα έπρεπε να σας ενδιαφέρουν. Όσο λιγότερο πανικοβάλλεστε, τόσο το καλύτερο. Ζώδια Σκορπιός: Τα πάθη σας μπορεί να σας οδηγήσουν κατευθείαν στην αγκαλιά του/της επόμενου/ης ερωτικού/ής συντρόφου. Συμμετέχετε σε μια εθελοντική οργάνωση που υποστηρίζει έναν σκοπό που σας εκφράζει. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με τον οποίο/α θα μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό.

ζώδια Τοξότης: Αισθάνεστε μόνοι και παρεξηγημένοι; Δε χρειάζεται να είστε σε κάποια σχέση για να νιώθετε ότι σας εκτιμούν. Οι φίλοι και η οικογένεια σας σας αγαπούν περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Ζώδια Αιγόκερως: Βάλτε τον έρωτα στη ζωή σας, ζητώντας από κάποιον /α καινούργιο /α να βγείτε ένα χαλαρό, διασκεδαστικό ραντεβού. Πηγαίνετε για μπόουλινγκ, στα εγκαίνια μιας γκαλερί ή για ιππασία. Επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε και όχι στους εαυτούς σας.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (20/5/19)

ζώδια Υδροχόος: Αν τα πράγματα δυσκολέψουν σήμερα, αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ. Δείτε αστεία βιντεάκια στο διαδίκτυο και μοιραστείτε τα με όσους χρειάζονται λίγο γέλιο στη ζωή τους. Το γέλιο θεραπεύει. Ζώδια Ιχθύες: Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μια νέα σχέση. Επανεκτιμήστε τους στόχους σας και αναλογιστείτε αν η συγκεκριμένη σχέση αξίζει τον κόπο. Είτε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια ενωμένοι σαν μια γροθιά είτε θα πρέπει να πάρετε χωριστούς δρόμους για να τα καταφέρει ο καθένας μόνος του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments