Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το σχέδιο για την Α2 και η αναμονή για την Αδριατική

Ολυμπιακός: Το σχέδιο για την Α2 και η αναμονή για την Αδριατική
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατεβάσει... αναπτυξιακή ομάδα στην Α2. Την Παρασκευή η απόφαση για την Αδριατική Λίγκα από τους συλλόγους αυτής.

Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη όλα όσα είχε πει. Δεν κατέβηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και πλέον περιμένει τον υποβιβασμό του στην Α2 του μπάσκετ. Οι “ερυθρόλευκοι” το πήγαν… μέχρι τέλους, όπως είχαν υποσχεθεί και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από εδώ και στο εξής.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφύγει στο ΑΣΕΑΔ με δύο προσφυγές και περιμένει τις αποφάσεις, ωστόσο οι ελπίδες για να τις κερδίσει μοιάζουν ελάχιστες. Τι σκοπεύουν να κάνουν αν πράγματι επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο γεγονός;

Όπως αναφέρει η «Sportday», έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για την πολιτική που θα ακολουθήσουν, αν τελικά βρεθούν στην Α2. Εκεί, αναμένεται να εμφανιστούν με τελείως διαφορετικό ρόστερ, από εκείνο της Euroleague ή της Αδριατικής Λίγκας, παίζοντας με νέους, ταλαντούχους αθλητές και διαφορετικό προπονητή, χρησιμοποιώντας την ομάδα ως αναπτυξιακή, μέχρι να αποφασίσουν να… φορτσάρουν για την Basket League, όποτε κρίνουν πως οι συνθήκες το ευνοούν.

Την ίδια ώρα, αναμένουν και την απόφαση της Αδριατικής Λίγκας. Την Παρασκευή (24/5) υπάρχει η κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία θα εξετάσει το αίτημα του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του ή μη στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται, ότι πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση των 12 ομάδων, για να μπορέσει να αγωνιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments