Πολιτική

Τσακαλώτος για Σκάρλετ Γιόχανσον: “Αρραβωνιάστηκε, αλλά εμείς οι αριστεροί δε ζηλεύουμε”

Τσακαλώτος για Σκάρλετ Γιόχανσον: “Αρραβωνιάστηκε, αλλά εμείς οι αριστεροί δε ζηλεύουμε”
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν αφήνει σε... ησυχία τη Σκάρλετ Γιόχανσον και χθες αναφέρθηκε και πάλι σε εκείνη.

Στο Μεταξουργείο, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χθες. Ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος στο παρελθόν είχε πει πως θέλει να… βγει ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, θυμήθηκε και πάλι την πανέμορφη ηθοποιό και ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά σε εκείνην.

«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο Τσακαλώτος, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

Η 35χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε τον κωμικό ηθοποιό και σεναριογράφο του τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, Κόλν Τζοστ.

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Σκάρλετ Γιόχανσον το 2017 στη Βουλή όταν απαντώντας σε ερώτηση είχε πει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να θέλει πλεονάσματα 2% «αλλά κι εγώ μπορεί να θέλω να πάω για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν σημαίνει πως θα γίνει».

Τον Αύγουστο του 2018 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε εμφανιστεί στην Πρέβεζα με T-shirt που έδειχνε τον ίδιο να συνοδεύεται από τη Σκάρλετ Γιόχανσον ενώ στο «αμόρε» των δύο είχε αναφερθεί και ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Μάρτιο σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως μπορεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να το θεωρεί δύσκολο να πάει για ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον, «αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments