Video

La Casa De Papel: Οι καλύτεροι ντετέκιτβ του Netflix ψάχνουν τους φυγάδες (vid)

La Casa De Papel: Οι καλύτεροι ντετέκιτβ του Netflix ψάχνουν τους φυγάδες (vid)
Το La Casa De Papel είναι έτοιμο να επιστρέψει και το Netflix δημοσίευσε ένα επικό βίντεο για την προώθηση του.

Το La Casa De Papel είναι μια από τις κορυφαίες σειρές των τελευταίων ετών. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι αρχικά παίχτηκε μόνο στην Ισπανία χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό δεν εμπόδισε το Netflix να αγοράσει τα δικαιώματα του και να το προβάλει σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του ήταν μεγάλη και η γνωστή εταιρία παραγωγής πήρε την απόφαση να το επαναφέρει για τρίτη σεζόν.

Αυτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το καλοκαίρι. Οι φανς της σειράς περιμένουν πως και πως να μάθουν τι θα γίνει στην τρίτη σεζόν. Αυτό συμβαίνει γιατί το τέλος του δεύτερου κύκλου δεν άφηνε πολλά περιθώρια για το τι θα γίνει. Το Netflix έχει καταφέρει να μην αφήσει πολλές λεπτομέρειες να διαρρεύσουν. Ακόμα και το προωθητικό υλικό είναι γενικού περιεχομένου και δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με την πλοκή.

Σήμερα (21/5) δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο teaser. Σε αυτό όλοι οι μεγάλοι ντετέκτιβ από άλλες σειρές του Netflix, αναζητούν τους φυγάδες της “Τέλειας ληστείας”. Πρωταγωνιστές από τις σειρές Narcos, Strangers Things κάνουν την εμφάνιση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα Socia media της σειράς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments